Ana sayfa Sosyal Medya Yalnız Kurt’ta oynayan Damla Colbay, dizidekinin aksine gerçek hayatta aşkını dolu dizgin yaşıyor!..

Yalnız Kurt’ta oynayan Damla Colbay, dizidekinin aksine gerçek hayatta aşkını dolu dizgin yaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kara Para Aşk, İçerde ve Hekimoğlu dizisi ile adından söz ettiren oyuncu Damla Colbay, ATV’nin Yalnız Kurt dizisiyle ekranlara geri döndü.

Damla Colbay, Hasan Denizyaran ile barolü paylaştığı Yalnız Kurt’ta yetimhanede âşık olmaması gerektiği bilgisiyle yetiştirilmiş. Buna rağmen âşık olan ‘Esra’ karakterine hayat veriyor.

Güzel oyuncu bir süredir Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Dr. Ali Osman Çiçek’le birlikte. Damla Colbay instagram hesabından da zaman zaman sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını paylaşıyor. Oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de romantik bir paylaşıma imza attı.

Yalnız Kurt'ta oynayan Damla Colbay, dizidekinin aksine gerçek hayatta aşkını dolu dizgin yaşıyor!.. 7

Güzel oyuncu paylaşımına, “O kadar güzelsin ki dünyadaki en güzel şeyden yani kendinden bile daha güzelsin
ben mi sen mi  hayatim boyunca her köşeden karşına çıkıp seni sevgimle saracağım” notunu düştü. 

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ilişkisi hakkında da konuşarak; “Aşkın kontrol edilebilir bir şey olduğunu düşünüyordum. Hatta bir röportajımda şöyle bir başlığım  var: “Aşkta şuurumu hiç kaybetmedim.” Büyük konuşmuşum. Şu an iyi bir ilişkim var, bunun kontrol edilebilir bir şey olmadığını öğrendim. Asıl güzel olan şey de buymuş” açıklamasını yaptı.

Damla Colbay sevgilisinin de kendisinin de kıskanç olmadığını belirterek, “Sevgilim hiç kıskanç değil, ben de kıskanç biri değilim. Daha doğrusu ben ona kıskanacağı durumlar sunmam, o da bana” şeklinde konuştu.