Ana sayfa Dizi Haberleri Bora Cengiz Kalp Yarası’na yeni bir enerji getirdi!

Bora Cengiz Kalp Yarası’na yeni bir enerji getirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Kalp Yarası, son birkaç haftadır reytinglerde biraz düşüş gösterse de başarılı yayınına devam ediyor. ATV’de yayınlanan dizi, Bora Cengiz’in de katılımıyla yeni bir enerji kazandı.

ATV’de pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası ekrana ilk geldiğinde o günün tek hakimiydi. Kış sezonuyla birlikte Yasak Elma’nın yeniden başlamasıyla Kalp Yarası liderliği rakibine bıraktı. Dün akşam Show TV’de başlayan Üç Kuruş ise pazartesi akşamının mücadelesini daha da zorlu kıldı.

Dizi dün akşam yayınlanan bölümüyle bir kez daha izleyicileri ekrana kilitledi. Üstelik Kalp Yarası bu kez yeni oyuncusuyla izleyicinin karşısına çıkmıştı. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan Bora Cengiz, canlandırdığı gizemli karakter Mirza ile diziye yeni bir heyecan kattı.

Bora Cengiz Kalp Yarası'na yeni bir enerji getirdi! 7

Genç oyuncu dizideki performansıyla izleyiciden de tam not aldı. Bora Cengiz’in Kalp Yarası’na yeni bir heyecan kattığını söyleyen dizi izleyicileri, oyuncunun yeni sahnelerini şimdiden büyük bir merakla beklediklerini belirttiler.

Bugüne kadar Kavak Yelleri, Çilek Kokusu, Bodrum Masalı, Ramo ve Alev Alev gibi çok başarılı dizilerde rol alan Bora Cengiz’in aslında Sadakatsiz’in yeni sezonunda rol alacağı duyurulmuştu. Ancak anlaşma gerçekleşemeyince Cengiz dizinin kadrosuna dahil olamamıştı.

Ancak Bora Cengiz en az Sadakatsiz kadar başarılı bir başka dizi olan Kalp Yarası ile anlaştı. Artık genç oyuncu oyunculuktaki yeteneğini Kalp Yarası’nda sergileyecek.