Ana sayfa Dizi Haberleri Boran Kuzum’un içini kaplayan dizi heyecanı!

Boran Kuzum’un içini kaplayan dizi heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının yaz ayında çekilen Biz Böyleyiz filminde başrolde yer alan Boran Kuzum ve Meriç Aral, karantina günlerinde işlerini özledi.

Ocak ayında izleyici ile buluşan Biz Böyleyiz filmi büyük beğeni toplamıştı. Filmde dostluklarını geliştiren oyuncular, koronavirüs pandemisi nedeniyle hem işlerinden hem birbirlerinden uzak olmaktan rahatsız.

Boran Kuzum instagram hesabından fotoğrafını yayınladı. Oyuncu,”İşimizi gücümüzü özledik” diyerek de setlerde yer almayı çok özlediğini belirtti. Boran Kuzum, Saygı dizisi için hazırlık yapıyor. Senaryo okuduğu fotoğrafını yayınlayan oyuncu, bir hayli heyecanlı…

Boran Kuzum'un içini kaplayan dizi heyecanı! 9

Koronavirüs nedeniyle Blu TV için hazırlanan Saygı dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı biliniyor. Boran Kuzum, bu yapımda eski rol arkadaşı Miray Daner ile, usta oyuncu Nejat İşlerle birlikte başrolde yer alacak.

Boran Kuzum'un içini kaplayan dizi heyecanı! 10

Boran Kuzum ile Miray Daner, daha önce Vatanım Sensin dizisinde iki aşık Leon ve Hilal karakterlerini canlandırmıştı.

Boran Kuzum’un paylaşımına yakın arkadaşı Meriç Aral yanıt verdi. Oyuncu, “İşimizi gücümüzü, eşimizi dostumuzu” diyen oyuncu, hayatın normale dönmesini istiyor.

Boran Kuzum'un içini kaplayan dizi heyecanı! 11