Ana sayfa Dizi Fragmanları Börü 2039 fragmanı korkunç! İstanbul’u buluşturan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yok!

Börü 2039 fragmanı korkunç! İstanbul’u buluşturan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bir televizyon efsanesi olan Börü dizisinin yeni dönemi çekilmeye başlandı… Alper Çağlar’ın proje tasarımını yaptığı yeni projenin ismi Börü 2039 olarak belirlendi. Blu TV’de yayınlanacak proje için de ilk fragman paylaşıldı.

Fragman bomba gibi bir sahne ile izleyicinin karşısına çıkıyor. 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen alçak kalkışma sırasında yaşananların da anlatıldığı Börü yeni sezonu herkesi fazlasıyla şaşırtacak.

Börü’nün ilk sezonunda Serkan Çayoğlu, Mesut Akusta, Ahu Türkpençe, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Can Nergis gibi isimler rol almıştı. Polis Özel Harekat Timi’nin hikayesinin anlatıldığı proje 6 bölümlük mini bir dizi olarak televizyonda yayınlandı.

Fragmanda İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasını birleştiren, 30 Ekim 1973 tarihinde açılışı Boğaziçi Köprüsü olarak yapılan ve 15 Temmuz 2016 tarihindeki alçak kalkışmadan sonra ismi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak düzenlenen meşhur köprü fragmanda yıkılmış olarak resmediliyor.

Dizinin tanıtımı şu ifadelerle sunuldu: “Mermi yağmurunda güldük, dostlar ölürken ağladık. Yan yana gömüldük. Hepimiz kardeştik. Âşık olduk kaybettik. Gene de sevdik. Çirkin olsa bile. Sonra salgınlar, devrimler ve savaşlar geldi. Dünyanın çivisi çıktı. Eskiden, çeyrek asır önce biz bir aileydik. Ama artık, artık celladız!.”

Alper Çağlar’dan Börü 2039 yakında sadece BluTV’de izleyicilerle buluşacak. İşte ilk fragman: