Ana sayfa Sosyal Medya Brezilyalılar sırf Sen Çal Kapımı izleyebilmek için HBO Max’e üye oluyor!

Brezilyalılar sırf Sen Çal Kapımı izleyebilmek için HBO Max’e üye oluyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı fırtınası Türkiye’de sona ereli aylar oldu ama dünyadaki etkisi hala bitmiyor hatta gittikçe büyüyor. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok başarılı olan dizi çok yakında Brezilya’da yayınlanacak. Brezilyalı izleyiciler şimdiden çıldırmış durumda.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in kariyerinde çok büyük bir çıkış yapmasını sağlayan Sen Çal Kapımı dizisi tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Dizinin yayın hakları en son HBO Max Brezilya tarafınan satın alındı.

HBO Max Brezilya’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Hazır mısınız? Sen Çal Kapımı pazartesi günü ekranlarda olacak. Hem de Türkçe orijinal sesiyle” diye paylaşıldı. Dizi Brezilya’da Será Isso Amor? adıyla yayınlanacak.

Brezilyalılar sırf Sen Çal Kapımı izleyebilmek için HBO Max’e üye oluyor! 7

HBO Max Brezilya’nın bu paylaşımının ardından Brezilyalı izleyiciler tarafından yapılan yorumlar dizinin şimdiden ülkede büyük bir olay yarattığını gösteriyor. Kimi izleyiciler heyecanlarını dile getirirken kimileri de sırf Sen Çal Kapımı izleyebilmek için HBO Max’e üye olduğunu söyledi. İzleyiciler Sen Çal Kapımı’nın en sonunda Brezilya’da yayınlanacağına inanamadıklarını da dile getirdiler.

Bugüne kadar 85’ten fazla ülkede yayınlanan dizi kısa süre önce Güney Amerika ülkelerinde yayın yapan dijital platform HBOMaxLa’da ekrana gelmeye başlamıştı. Gelen habere göre Sen Çal Kapımı HBOMaxLa platformunda çok büyük izlenme oranlarına ulaştı. Sen Çal Kapımı, tüm Latin Amerika ülkelerindeki Top 10 listesinde ikinci sırada yer aldı. Şili, Uruguay ve Kolombiya’da birinci, Meksika ve Arjantin’de de üçüncü oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin YouTube kanalındaki hesabının takipçi sayısı da 2,6 milyona ulaştı. Bir başka rekor ise ilk bölüm yayınından geldi. Sen Çal Kapımı dizisinin bir yıl önce paylaşılan ilk bölümü, 35 milyonu geçen bir sayıda izlendi.