Ana sayfa Dizi Haberleri Bu bayrama da Gönül Dağı damgasını vuracak!

Bu bayrama da Gönül Dağı damgasını vuracak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1 dizisi Gönül Dağı, ikinci sezonunu başarıyla tamamladı. Cumartesi akşamlarının reytinglerde değişmez birincisi olan Gönül Dağı, bu bayramda da izleyicilerini yalnız bırakmayacak.

Diziler arasında unutulmazlar arasında yer alan Gönül Dağı, sessiz sakin bir şekilde başarısını sürdürüyor. Anadolu’da geçen sıcacık hikayesiyle izleyiciyi içine çeken Gönül Dağı, ikinci sezonda reytinglerin zirvesine yerleşti ve bir daha da inmedi. Dizi üçüncü sezonuyla sonbaharda yeniden ekranda olacak.

Ancak Gönül Dağı, verdiği sezon arasını bayram sebebiyle bozuyor. Daha önce de bayram özel bölümü hazırlayan Gönül Dağı, 8 Temmuz’da başlayacak Kurban Bayramı’na özel Gönül Dağı Kurban 2 ile ekrana gelecek. Bu özel bölüm bayramın birinci günü olan 9 Temmuz saat 20:00’de TRT 1 ekranında olacak.

Bu bayrama da Gönül Dağı damgasını vuracak! 7

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı geçen sene de Kurban Bayramı’nda izleyicilerine sürpriz yaparak özel bir bölüm ile ekranlara gelmişti. Dizi ekibi bayramda izleyicilerini yalnız bırakmayarak geleneklerimizi anlatan güzel bir bölümüyle seyircinin karşısına çıkmıştı.

Gönül Dağı dizi ekibi her hafta Cumartesi akşamları izleyenlere farklı duygular yaşatıyor. Aşk da var, hayal kırıklığı da… Romantizm de dizide etkili, gülmek ve eğlenmek isteyenler için de güzel sahneler yazılıyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizi, gelen bilgilere göre TRT 1 tarafından daha uzun süre devam ettirilecek.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Gönül Dağı’nda Berk AtanEcem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk gibi önemli isimler bir arada bulunuyor.