Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’ya sevgilisi Umut Evirgen’den romantik kutlama!

Serenay Sarıkaya’ya sevgilisi Umut Evirgen’den romantik kutlama!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen bir süredir aşk yaşıyor. Umut Evirgen, sevgilisinin doğum gününü instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya 1 Temmuz’da 30 yaşına bastı. Pek çok arkadaşı oyuncunun doğum gününü sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kutladılar.

Bu paylaşımlar içinde en dikkat çekeni ise Serenay Sarıkaya’nın bir süredir aşk yaşadığı Umut Evirgen’in paylaşımı oldu. Evirgen, Serenay Sarıkaya ile birlikte yer aldıkları karenin altına “İyi ki doğdun bir tanem” notunu düştü.

Serenay Sarıkaya'ya sevgilisi Umut Evirgen'den romantik kutlama! 8

Özel hayatı ve rol aldığı yapımlarla sürekli gündemde olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya,  Umut Evirgen ile bir süredir birlikte. Ancak ünlü çift, her seferinde arkadaş olduklarını söyleyerek, basın mensuplarının ilişkileri hakkındaki sorularını yanıtsız bırakıyordu. Bu paylaşım oyuncunun hayranları ve magazin basını tarafından aynı zamanda ilişkilerini ilan etmek anlamında yorumlandı.

Serenay Sarıkaya'ya sevgilisi Umut Evirgen'den romantik kutlama! 9

Öte yandan imaj danışmanı Önder Tiryaki de yakın dostu Serenay Sarıkaya’nın doğum gününü sosyal medyada kutladı. Birlikte çekilen karelerini instagram hesabında yayınlayan Önder Tiryaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı;  “Çocukluğum, gençliğim, umudum, mutluluğum, boşvermişliğim… Alayını sevdiğim, iyi ki Serom.