Ana sayfa Dizi Haberleri Bu da senin sınavın Ilgaz! Yargı dizisinde hayal kırıklığına bir adım kaldı!

Bu da senin sınavın Ilgaz! Yargı dizisinde hayal kırıklığına bir adım kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazar akşamları izleyicilerle buluşan Yargı dizisinin, 54. yeni bölümünün 26 Şubat akşamı ekrana gelecek olması hayranlarını çok memnun etti. Dizinin yeni bölümünün bu hafta olmayacağı yönündeki iddialar bir hayli eleştiri getirmişti. Ancak Kanal D’nin yayınladığı fragman ile bu sorun çözüldü ve yeni bölümün yayınlanacağı duyurulmuş oldu.

Dizinin son döneminde Ceylin’in düştüğü durumun bir benzerini yaşayan Ilgaz karakterinin kararları herkesi derinden sarsacak gibi gözüküyor. Senarist Sema Ergenekon’un her yeni bölümde büyük sürprizler ortaya çıkartması ile heyecanı hiç düşmeyen Yargı dizisinde, bu sefer Ilgaz karakteri büyük bir sınav verecek.

Kardeşi Defne’yi bulmak için her yolu deneyen ama bir türlü istediği sonuca ulaşamayan Ilgaz, suçluyu bırakıp da kendi kardeşini kurtarma kararı ile karşı karşıya kalacak.

Ceylin’in de dediği gibi, “Ne düşünüyorsun. Hala onurun mu, doğruların mı, mesele. Gerekirse, kardeşin için bir suçluyu serbest bırakacaksın. Bu da senin sınavın.”

İşte bu sözler dizinin 54. bölümünün ne kadar heyecanlı olacağını anlatıyor. Kardeşi Defne’yi kurtarmak için prensiplerinden ödün verip vermeyeceği merak edilen Ilgaz, aynı zamanda izleyicilerin hikayeye olan inancını da sorgulatacak.

Bazı dizi hayranları diyor ki, “Umarım Ilgaz hem Defne’yi bulur hem de adaleti sağlar. Yoksa bir Cumhuriyet Savcısı’nın hata yapmasına izin vermezler. Büyük hayal kırıklığı olur benim için.”

İşte Yargı dizisinin 54. yeni bölümü böyle zorlu bir sınav ile izleyenleri derinden etkileyecek gibi gözüküyor.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisinin rollerinde ne kadar başarılı oldukları, kendilerini karakterlerine ne kadar kaptırdıklarını aşağıdaki 54. bölüm fragmanına bakarak bile anlamak mümkün. Yargı dizisinin başarısı da işte bu detayda gizli.