Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’den depremzedeler için takdir toplayan bir adım daha!

Pınar Deniz’den depremzedeler için takdir toplayan bir adım daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6 Şubat ve sonrasında 20 Şubat’ta yaşanan depremlerle birlikte sarsılan Türkiye’de, bölgede yaşayanlar için yardım ve destek kampanyalarına vatandaşlarla birlikte ünlü isimler de katıldılar. Dizi ve sinema filmlerinin çekimlerinin durdurulması ile birlikte sahaya koşan ünlü isimler, gönüllülerle birlikte günlerce el ele çalıştılar.

Halen pek çok isim depremzedeler için yardım toplamaya, ihtiyaç duyulan malzemeleri duyurmaya, ellerinden gelen tüm yardımları yapmaya devam ediyorlar. Sosyal medya hesaplarından binlerce milyonlarca takipçisine ulaşarak etkileşim de yaratan ünlü isimlerden pek çoğu, AHBAP, İBB, AFAD, İhtiyaç Haritası gibi kurum ve kuruluşlarla ele ele vererek bölgeye gönderilecek yardımların toplanması ve tırlara yüklenmesi gibi çalışmalara destek verdiler.

Pınar Deniz'den depremzedeler için takdir toplayan bir adım daha! 8

Kanal D’nin Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile iki sezondur ekrana gelen Pınar Deniz de bu isimlerden birisiydi. Oyuncunun depremzedeler için battaniye gibi pek çok ihtiyacı alarak bölgeye gönderdiği, sosyal medyadan bir hayranının yaptığı paylaşımla görülmüştü. Kimi oyuncuların maddi yardımları açıklandığı için ön plana çıksa da bilinmeyen pek çoğu da deprem bölgesindeki insanlar için kurum ve kuruluşlar aracılığıyla bağışlandı.

Pınar Deniz, aynı zamanda sahada ilk günden beri yer alan ve elbise, ayakkabı, hijyen malzemeleri, yiyecek, giyecek gibi ihtiyaçların toplandığı alanlarda paketlenmesine yardımcı olan isimlerden birisiydi. Sosyal medya hesabından da ilk günden beri pek çok duyuru, önemli mesaj, bilgilendirme, ihtiyaç listelerini yayınladı ve yayınlamaya da devam ediyor.

Pınar Deniz'den depremzedeler için takdir toplayan bir adım daha! 9

Canla başla çalışan pek çok oyuncu gibi Pınar Deniz de yaptığı destek çalışmalarıyla büyük takdir görmekte. 22 Şubat akşamı Halk TV’de yayınlanan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde sanat, spor, iş dünyası ve televizyon camiasından tanınmış kişilerle birlikte bazı milletvekillerinin de yer aldığı ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına destek veren isimlerden birisi de Pınar Deniz oldu.

Oyuncunun, 10 kira yardımı yaptığı gecede, bir kiranın 10 bin TL’den hesaplandığı ve Pınar Deniz’in de 100 bin TL yardım yaptığı öğrenildi. Yargı dizisinin çekimlerinin başlaması ile sete gitmek durumunda kalan oyuncu, bir kez daha maddi katkılarıyla nerede olursa olsun depremzedelerin yanında durduğunu da gösterdi!