Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dizi çok canlar yakacak! Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Bu dizi çok canlar yakacak! Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadrosundaki oyuncularıyla ve hikayesiyle büyük dikkat çeken Çocuk dizisi için geri sayım başladı!

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin tanıtımı bir süre önce yayınlanmıştı. Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Ceyda Ateş’in de aralarında bulunduğu oyuncu kadrosuyla izleyenlerin dikkatini çeken dizinin yayın tarihini de yönetmeni Serkan Birinci, instagram sayfasından duyurdu.

Dizi, 9 Eylül Pazartesi akşamı ekranda olacak.

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı dizinin yapımcılığını 1441 Productions üstleniyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

‘Çocuk’ 9 Eylül Pazartesi 20:00 de Star’da

serkanbirinci (@serkanbirinci)’in paylaştığı bir gönderi ()

“ÇOCUK” GENEL HİKAYE

“Çocuk” Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikayedir… Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.