Ana sayfa TV Programları Hazar Amani, MasterChef Türkiye’ye fena gol attı!

Hazar Amani, MasterChef Türkiye’ye fena gol attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon MasterChef Türkiye yarışmasının şefi konumundaki Hazar Amani, yeni sezonda ise programa rakip oldu.

Amani ile ilgili magazin basınında çıkan haberler, Sıla ile yaşadığı aşkının gündemden düşmemesi popülerliğinin kısa sürede artmasını sağladı.

MasterChef Türkiye yarışmasının 2. sezonunda yer almayarak herkesi şaşırtan Amani, Fox TV’nin The Taste Türkiye yarışmasında en popüler şef konumunda.

İmajını değiştiren ve ekranda adeta bir pop star görüntüsü çizen Hazar Amani, magazin basınında yer aldıkça ününe de ün katıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Amani’nin son halini yorumladı. Koloğlu, “Al şefi götür, açık havada sahneye çıksın, o durum olmuş” diyerek ünlü şefin bambaşka bir noktaya geldiğine vurgu yaptı.

Amani’nin bu yükselişi ise MasterChef Türkiye yarışması için büyük bır fırsatın da kaçması anlamı taşıyor. Amani’nin hızla artan popülerliği ile MasterChef Türkiye’nin gücü ile birleşmiş olsa yeni sezonda program çok daha fazla dikkat çekecek ve daha fazla izleyiciyi ekran başına toplayabilecekti.