Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Feyyaz Duman’ın gelişi Adım Farah dizisinin hem havasını hem akıbetini değiştirdi!

Feyyaz Duman’ın gelişi Adım Farah dizisinin hem havasını hem akıbetini değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ve Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisinin ikinci sezonunda bambaşka bir hikaye ortaya konulacağı zaten biliniyordu. İlk sezona nazaran ruhunu ve havasını yitirmesi beklenen dizinin Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 15. bölümü çok kritik.

Birçok dizi hayranı projeyi heyecanla bekliyor. Özellikle de Behram karakterini canlandıran Feyyaz Duman’ın hikayeye dahil olması çok önemli bir gelişme olarak gözüküyor.

Şimdiye kadar yer aldığı projelerde ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu ortaya koyan Feyyaz Duman, Farah’ın eski kocası ve Kerimşah’ın babası olarak hikayeye dahil oldu.

Yeni sezonda Behram ile Tahir’in savaşının ortasında kalacak olan Farah’ın duygularını kontrol ederek, aklı ile hareket eden bir kadın görüntüsüyle izleyicilerin karşısına çıkacağını fragmanlardan anlayabilirsiniz.

Farah karakterini zorlu bir süreç beklerken, Feyyaz Duman’ın etkileyici performansının da Adım Farah dizisinin akıbetini belirlemesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

İlk sezona nazaran ruhu, hikaye düzeni ve atmosferi değişecek olan Adım Farah dizisinin izleyicilerden nasıl bir karşılık bulacağını herkes çok merak ediyor.

Feyyaz Duman’ın diziye katılması aynı zamanda hikayeyi kadın-erkek aşk çatışmasına sürükleyecek. İzleyicilerin değişen bu hikaye düzenine göstereceği ilgi reytinglerle ve sosyal medya paylaşımları ile daha net anlaşılacaktır.

Ancak bir gerçek var ki, ikinci sezonda diziye kurtarıcı olarak gelen Behram karakteri ile birlikte Feyyaz Duman hem hikayenin havasını hem de akıbetini belirleyen isim olacak gibi gözüküyor.