Ana sayfa Dizi Fragmanları Bu fotoğraf ile Mahkum dizisi hayranlarının yüreği yandı!

Bu fotoğraf ile Mahkum dizisi hayranlarının yüreği yandı!

tarafından ker_def

Mahkum dizisi perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanıyor ve milyonlarca hayranını da her yeni bölümü merakla bekliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 17. bölümde ölen Cemre karakterinin cenazesinin kaldırılması 18. bölüme yansıyacak. 21 Nisan Perşembe günü 18. bölüm saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak.

Dizi hayranları başrol oyuncusunun hikayeden bu kadar erken ayrılmasına çok tepki gösterdi. Bunun gereksiz olduğunu ve senaryoda tam da Cemre’nin öne çıktığı bir anda hikayeden çıkartıldığı eleştirileri yapan izleyiciler, senaristlere bu konuda tepki gösteriyor.

Dizinin 18. bölümünde ise Cemre’nin cenaze sahnesi izleyenleri çok etkileyecek. Onur Tuna’nın canlandırdığı Savcı Fırat’ın Cemre’nin mezarı başındaki görüntüsü de birçok dizi hayranının yüreğini yaktı..

Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: Cemre’nin ölümüyle derinden sarsılan Fırat, acısını bir an olsun unutmadan katilin peşine düşer. Hem onun ruhunu huzura kavuşturmak, hem de verdikleri adalet mücadelesini kazanmak için başka şansı kalmamıştır. Barış’la oynadığı köşe kapmaca, onu hiç beklemediği yerlere sürükler.

Dört duvar arasına girmemek için gözünü karartan Barış, Sasha’nın aniden ortadan kaybolmasıyla kendini büyük bir gizemin içinde bulur. Cemre’nin ölümüyle birlikte Barış av, Fırat avcı olmuştur. Her şeyin pamuk ipliğine bağlı olduğu bu mücadeleden hangisi galip çıkacaktır?