Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İyilik dizisinin afişinde Sera Kutlubey’i gören dönüp bir daha bakıyor!

İyilik dizisinin afişinde Sera Kutlubey’i gören dönüp bir daha bakıyor!

tarafından ker_def

Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı “İyilik” dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı. Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey’in yer aldığı afiş sosyal medyada çok paylaşıldı.

Afiş bir hayli iddialı ve aldatma üzerine de ilginç bir kompozisyon olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin hikayesinin ana fikrini net bir şekilde sergileyen afişte İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey yer alıyor. Özellikle Sera Kutlubey’in kısa saçlı yeni imajı hayranlarını fazlasıyla şaşırttı.

İyilik dizisinin afişinde Sera Kutlubey'i gören dönüp bir daha bakıyor! 8

29 Nisan Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizide Sera Kutlubey, yuva yıkan kadın karakteri ile anılacak. Oyuncunun daha önceki rollerinden çok daha farklı ve iddialı bir rolde yer almasının yanı sıra, dizide seksi görünümü de sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

İyilik dizisinin afişinde Sera Kutlubey'i gören dönüp bir daha bakıyor! 9

Sera Kutlubey hayranlarından bazıları “Sana bu rolü yakıştıramadık” şeklinde yorumlar bıraksa da, oyuncu her haliyle canlandırdığı Damla karakterini yansıtması bakımından çok başarılı bir görüntü çiziyor.

29 Nisan Cuma saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin yapımcılığını MEDYAPIM, yönetmenliğini ise Murat Öztürk üstleniyor. İyilik dizisi, 29 Nisan Cuma saat 20.00’de FOX’ta ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.