Ana sayfa Dizi Haberleri Bu görüntülerden sonra Gönül Dağı dizisine daha çok aşık olacaksınız!

Bu görüntülerden sonra Gönül Dağı dizisine daha çok aşık olacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi müthiş bir başarı ortaya koydu. Dizinin çok başarılı seçilen oyuncu kadrosu hem başroller hem de yan roller olarak projeye çok uydu… İzleyiciler de Anadolu’nun bozkırından gelen bu hikayeye adeta bayıldı…

Dizi hayranlarının müthiş bir ilgi gösterdiği Gönül Dağı dizisi, sezon başından bu yana reytinglerde iyi sonuçlar alarak TRT1’i de memnun ediyor… Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizinin setinden gelen görüntüler ise oyuncuların çekimler sırasında ne kadar eğlendiklerini gösteriyor.

Cihat Süvarioğlu, dizide Ramazan karakterine hayat veriyor ve izleyiciler onu çok beğendi… Sette de oyuncunun eğlenceli anları kamera arkasına yansıdı.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinde genç ve usta isimler bir araya geldi. Karakterler kendine münhasır ve çok başarılı. Yan rollerdeki oyuncuların yüksek performansı dizinin bu kadar çok etkili olmasında ana faktör..

Gönül Dağı dizisinde çekimlerin nasıl yapıldığı, çekimler sırasında oyuncuların neler yaşadıkları kamera arkası görüntüleriyle ortaya çıktı… Gülsim Ali İlhan’ın eğlenceli anları ve onun için ekibin hazırladığı sürpriz doğum günü kutlamasının da yer aldığı görüntüler sizleri keyiflendirecek.

Berk Atan ve Semih Ertürk’ün kahkaha attığı anlar, Ecem Özkaya’nın şarkı söylemesi, Ferdi Sancar’ın kamera ekibine yaptığı şaka… Daha neler neler…

Gönül Dağı setinde çekimlerin nasıl gerçekleştirildiğinin detaylarını ve oyuncuların birbirleri ile iletişimlerinin ne kadar samimi olduğunu da göreceksiniz.