Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Baht Zamanı dizisinde Alp Navruz’dan sonra sürpriz isim!

Kanal D’nin Baht Zamanı dizisinde Alp Navruz’dan sonra sürpriz isim!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D, yaz dönemi için yeni bir dizi için hazırlıkları başlattı. ARC Film tarafından hazırlanmakta olan projenin ismi Baht Zamanı…Önceki sezon Afili Aşk dizisini Kanal D için çeken ARF film bu dizi ile güzel başarılar elde etmişti…

Afili Aşk gibi yine bir yazlık dizi daha izleyicilerle buluşacak. Hazırlıkları devam eden Baht Zamanı dizisi için oyuncularla görüşme aşamasına geçildi. İlk teklif ise Zümrüdüanka dizisini bitiren ve 4 yıldır bir setten bir diğerine dinlenmeden koşan Alp Navruz’a yapıldı. Navruz’un henüz rolü kabul edip etmediği bilinmiyor.

Ancak ünlü oyuncu 160 bölüme yakın çekimleri aralıksız yaptığını belirterek Ocak başında final yapan Zümrüdüanka’dan sonra bir süre dinlenmek istediğini söylemişti.

Kanal D'nin Baht Zamanı dizisinde Alp Navruz'dan sonra sürpriz isim! 7

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizide ikinci erkek başrolü için ise Birand Tunca’ya teklif götürüldü… Tunca, 2014 yılında Diriliş Osman dizisi ile setlere adım atmış, Yunus Emre, Aşk Laftan Anlamaz, Mehmetçik Kutül Amare ve Erkenci Kuş isimli yapımlarda kendisini göstermişti.

Alp Navruz ile Birand Tunca ikilisi ile yapılan görüşmeler şayet olumlu sonuçlanır ise, yakında ekranda bir arada yer alacaklar.