Ana sayfa Dizi Haberleri Bu hafta iki dizi birden final yapıyor! İşte o diziler…

Bu hafta iki dizi birden final yapıyor! İşte o diziler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eylül ayında yeni sezonun başlamasıyla onlarca dizi ekrana gelmeye başladı. Kimi geçtiğimiz sezondan devam eden diziler, kimileri de yeni başlayan dizilerdi. Henüz 2 ay dolmadan ekrandaki yaprak dökümü başladı. Reytingleri düşük gelen dizilerin biletleri çok fazla beklenmeden kesiliyor. Bu hafta da iki dizi ne yazık ki ekrana veda edecek.

Bu dizilerden ilgi, başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse’nin yer aldığı Güvercin dizisi. Star TV’de yayınlanan dizi, geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlamış ancak yaşanan pandemi sürecinde çekimleri durdurulmuştu.

Sezon arasının ardından dizinin final yapacağı duyurulmuş ve kanal tarafından final bölümü çekilmesine karar verilmişti. Geçtiğimiz aylarda dizinin final bölümünün çekimi yapılmıştı. 28 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek olan Güvercin dizisi, 16. bölümüyle final yapacak.

Bu hafta iki dizi birden final yapıyor! İşte o diziler... 8

Bir başka final yapacak olan dizisi ise Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat dizisi. Bilindiği gibi dizinin 5. bölüm reytinglerinin kötü gelmesinden sonra final kararı alınmıştı.

Bir hafta sonra reytinglerin biraz daha yükselmesinin ardından final kararı rafa kaldırılmış ve çekimlere devam edilmişti. Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın yer aldığı dizi, ne yazık ki sonraki haftalarda beklenen ilgiyi göremedi.

Bu hafta iki dizi birden final yapıyor! İşte o diziler... 9

Reytingleri düşük gelmeye devam edince de Kanal D daha fazla beklemeye gerek duymadı ve dizinin 9. bölümü ile final yapmasına karar verdi. Yeni Hayat dizisi, 29 Ekim Perşembe günü ekrana gelecek olan 9. bölümüyle veda edecek.