Ana sayfa Sosyal Medya Bu ikili çok konuşulur! Kerem Bürsin’in Disney Plus için çekeceği filmdeki partneri bakın kim oldu?

Bu ikili çok konuşulur! Kerem Bürsin’in Disney Plus için çekeceği filmdeki partneri bakın kim oldu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk bölümüyle 8 Temmuz 2020’de Fox TV’de yaz dizisi olarak başlayan ve çok beğenilince sezonda da devam eden Sen Çal Kapımı dizisi, 2021’in 8 Eylül tarihinde de ekrana veda etmişti. Bir kaç haftalık ara haricinde ekrandaki yayını süren dizi, 52. bölümüyle de final yapmıştı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları dizi, iki oyuncunun şöhretine şöhret kattı adeta! Yurt dışında da büyük ilgi gören dizinin 85 ülkede yayınlanmasının ardından Erçel ve Bürsin’in hayran kitlesi katlanarak büyüdü ve büyümeye de devam ediyor.

Son dönemin en popüler isimleri haline gelen Erçel ve Bürsin’in dizi setinde başlayan aşkları ise bir süre önce sona ermişti. Kerem Bürsin’in şu sıralar Disney Plus ile yaptığı anlaşma sonrası yer alacağı proje merakla bekleniyor.

Bu ikili çok konuşulur! Kerem Bürsin'in Disney Plus için çekeceği filmdeki partneri bakın kim oldu? 9

Bir süredir tatil yapan ve dinlenen Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde iki kez İspanya’ya seyahat etti. Bir festivale katılan oyuncunun, Antonia Banderas gibi dünyaca ünlü isimlerle verdiği pozlar çok konuşulurken, ayrıca ülkedeki Kerem Bürsin hayranlığının da nerelere vardığını gözler önüne sermişti. Adeta Hollywood yıldızı gibi karşılanan Bürsin’in hayranlarının ilgisi, İspanyol medyasında da geniş yer bulmuştu.

Bu ikili çok konuşulur! Kerem Bürsin'in Disney Plus için çekeceği filmdeki partneri bakın kim oldu? 10
Kerem Bürsin’in, Türkiye pazarına giriş yapan ve 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus ile bir anlaşma yaptığı biliniyordu. Oyuncunun projesi sonunda ortaya çıktı. Bürsin’in, Disney Plus için çekilecek bir filmde oynayacağı öğrenildi. En büyük sürpriz de partnerinin kim olduğuydu…

Bu ikili çok konuşulur! Kerem Bürsin'in Disney Plus için çekeceği filmdeki partneri bakın kim oldu? 11

Gelen kulis bilgilerine bakılırsa, bu kişi, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi! Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde oynadığı Ceylin karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, Kerem Bürsin’in yeni filmindeki partneri olacak!

Her iki oyuncunun hayranları için son derece sürpriz ve bir o kadar da merak ettirici bir gelişme bu! Projenin ne kadar iddialı olduğu da bu iki başarılı ve popüler ismin bir araya getirilmesinden belli! Filmle ilgili net bilgiler yok henüz. Fakat iki oyuncunun hayranları, sosyal medyada şimdiden ikiliyi birbirlerine yakıştırmaya başladılar bile…