Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi reytinglerde yine bir numarada!

Gönül Dağı dizisi reytinglerde yine bir numarada!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin ilk bölümden itibaren gönüllerinde taht kuran, her hafta reytinglerini katlayarak artıran, Cumartesi akşamlarının yıldızı Gönül Dağı, bu hafta da tüm kulvarlarda “Birinci” olarak zirveye yerleşti.

Eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gönül Dağı’nın 23 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.20’de TRT 1 ekranlarına gelen 61. Bölümü, tüm izleyici gruplarında en iyi reytingleri elde etti. Ramazan ayı dolayısı ile eskisi gibi çift haneli oranlar elde edemese de TRT1 dizisi yine de çok iyi sonuçlar alarak yoluna başarılı şekilde devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk gibi önemli isimler bir arada bulunuyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor. Amcaoğullarının girişimcilik maceraları, diziyi izleyen gençlere rehberlik ediyor, onlara büyük başarıların kapılarını açtıracak öneriler sunuyor.

Gönül Dağı’nın 30 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.20’de TRT 1’de yayınlanacak 62. Bölümden ilk fragman da yayınlandı: