Ana sayfa Sosyal Medya Bu kez bambaşka! Burcu Kıratlı, 2 yıl sonra sete döndü ama ne dönüş!

Bu kez bambaşka! Burcu Kıratlı, 2 yıl sonra sete döndü ama ne dönüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Burcu Kıratlı, 2 yıldır dizilerde rol almıyor. Son olarak atv’de yayınlanan ve Emrah ile başrolünü paylaştığı Aşk ve Mavi dizisi ile ekranlara gelmişti. 2018 yılının Kasım ayında final yapan dizinin ardından geçen süre içinde hayranları heyecanla yeni bir projede oyuncuyu görmek için bekledi.

Mavi karakteriyle dikkat çeken ve beğenilen oyuncu, iki yıldır aradığı projeyi bulamamıştı. Bu süre içerisinde ise magazin basınında Sinan Akçıl ile evlenmesi ve sonrasında boşanması ile gündemde kaldı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çeken Burcu Kıratlı’nın hayranları, sonunda onu bir projede görecek. Ancak bu kez dizi değil, bir filmde rol alacak.

Murat Onbul’un yönetmenliğini yaptığı 7 Melek isimli filmin başrol oyuncusu Cansu Melis Karakuş’un koronavirüse yakalandığı ve rolü Burcu Kıratlı’nın aldığı gündeme gelmişti.

Kıratlı, şimdilerde film için ön hazırlıklarını tamamlıyor. Bir Özel Harekat Polisi’ni oynayacak olan Burcu Kıratlı, kıyafetleriyle çalışmalar sırasında çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Oyuncunun rolü için askeri eğitim aldığı görülen fotoğrafları, sosyal medyadaki takipçileri tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Merakla Burcu Kıratlı’nın filmini bekleyen hayranları, binlerce beğeni ve övgü dolu yorumlar yağdırıyorlar.

İşte Burcu Kıratlı’nın zorlu eğitim sürecindeki o anlarından kareler..

???? #set ????
Özel Harekatta zorlu eğitim ????????

Bu kez bambaşka! Burcu Kıratlı, 2 yıl sonra sete döndü ama ne dönüş! 10

Bu kez bambaşka! Burcu Kıratlı, 2 yıl sonra sete döndü ama ne dönüş! 11

Bu kez bambaşka! Burcu Kıratlı, 2 yıl sonra sete döndü ama ne dönüş! 12

Bu kez bambaşka! Burcu Kıratlı, 2 yıl sonra sete döndü ama ne dönüş! 13