Ana sayfa Foto Galeri Bu kez Bir Litre Gözyaşı dizisinde. Hayatı bir anda değişen Farah Zeynep Abdullah’ı ne kadar tanıyorsunuz?

Bu kez Bir Litre Gözyaşı dizisinde. Hayatı bir anda değişen Farah Zeynep Abdullah’ı ne kadar tanıyorsunuz?

tarafından zk zk

Bu kez Bir Litre Gözyaşı dizisinde. Hayatı bir anda değişen Farah Zeynep Abdullah'ı ne kadar tanıyorsunuz? 7

Üniversiteye gitmeye hazırlanan Farah Zeynep Abdullah, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden gelen teklifi kabul ederek oyunculuğa adım attı. Aslında İngiltere’deki okuluna gitmek için hazırlanırken gelen teklif hayatını değiştirdi. Üniversiteye başlamadan önce eğitimine bir sene ara verdi. O sene içerisinde garsonluk ve barmenlik yaptı. İngiltere’de üniversite ikinci sınıfta eğitim görürken Türkiye’ye geldi. Dönmesine 3 gün kala gelen Aylin rolü için deneme çekimine katıldı ve kabul edildi.

Farah Zeynep Abdullah, kritik bir karar aldı ve İngiltere’ye dönmek yerine Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Aylin rolünde oynamayı kabul etti. O günden sonra da dizilerin aranan yüzü oldu. Sinema filmlerinde de oynayan genç oyuncu, o gün verdiği doğru kararla, oyunculuk kariyerinde önemli bir fırsatı yakalamış oldu. Aylin rolü o kadar sevildi ki, güzelliğiyle ekrana da yakışan Farah Zeynep Abdullah, yapımcıların peşinden koştuğu bir isim oldu ve her yeni projede kendisini geliştirmeye devam ediyor.