Ana sayfa Sosyal Medya Bu kızda şeytan tüyü var! Ahsen Eroğlu’nun gülümseten pozu

Bu kızda şeytan tüyü var! Ahsen Eroğlu’nun gülümseten pozu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almaya başlayan genç oyuncu Ahsen Eroğlu, daha sonra Anne, İstanbullu Gelin ve Kuzgun dizilerinde oynadı. İstanbullu Gelin’de Yaz karakterinin büyümüş halini bir iki bölümde oynadı ama adeta o sezona damgasını vurdu…

Başarılı oyunculuğuyla dikkatleri çeken bir isim olan Ahsen Eroğlu, şimdilerde Star Tv’nin Menajerimi Ara dizisinde oynuyor. Dizide Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerle rol alan genç oyuncu, o kadar iyi ki her bölümde kendisinden konuşturmayı da başarıyor.

Dicle karakteriyle gönülleri fetheden oyuncu, yeni dizisinin setinden de kimi zaman bazı anlarını instagram’da paylaşıyor. Dersine çalışan bir öğrenci gibi elinde senaryo ile gezen Ahsen Eroğlu, tam da böyle bir anda çekilen fotoğrafını paylaştı son olarak.

Yanında dizinin Emrah’ı Semi Sırtıkkızıl ile bir poz veren oyuncunun yüzündeki gülümsemeye bakanların içine enerji doluyor adeta. Samimi, doğal halleri ve enerjik tavırlarıyla dikkat çeken Ahsen Eroğlu, şimdiden adını televizyon tarihine yazdırıyor.

Genç oyuncu, bu akşam ekrana gelecek olan bölümü hatırlattığı paylaşımında izleyicilerini de sevimli bir dille yönlendiriyor.

İşte Ahsen Eroğlu’nun o paylaşımı…

Şöyle yapıyoruz @semisirtikkizil Akşam saat 20:00’de @startv ‘yi açıyoruz. ???? varsa diyet bozuyoruz. ????????@menajerimiaradizi @ayyapim

Bu kızda şeytan tüyü var! Ahsen Eroğlu'nun gülümseten pozu 7