Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay’ın paylaşımı çok şaşırttı! Savaşçı’daki imajı yok! Üstelik tatilde…

Berk Oktay’ın paylaşımı çok şaşırttı! Savaşçı’daki imajı yok! Üstelik tatilde…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisi, geçtiğimiz hafta yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizinin çekimlerinin başlamamış olması izleyenleri kuşkulandırırken, Berk Oktay’ın yapımcı firma Limon Film ile anlaşma imzaladığı haberleri yüreklere su serpmişti.

Eskişehi’de çekilen dizinin setinin hala başlamaması ise kafaları karıştırmakta! Zira Berk Oktay’ın yaptığı son instagram paylaşımında Ayvalık Cunda konumunu paylaşması, dizinin takipçilerini iyice şaşırttı. Pek çok dizinin şu sıralar hummalı bir çalışma ile yeni sezon bölümlerini çektiği dönemde Berk Oktay’ın tatilde olması kafaları iyiden iyiye karıştırıyor!

Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin ve Doğan Bayraktar’ın rol aldıkları diziyle ilgili olarak stok bölümlerin elde varolduğu medyaya yansımıştı. Zaten şu an izlediğimiz bölümler de geçtiğimiz sezon çekilen bölümler.

Ancak elde kaç bölüm stok var bilinmiyor. Belki de yeterli görüldüğü ve çekimlerin başlama tarihinin bu nedenle uzatılmasıyla oyuncular da tatillerine devam ediyorlar.

Bu arada Berk Oktay’ın sakallarının uzamış olması da çekimlerin başlamadığının bir göstergesi. Zira oyuncu, dizide bir özel harekatçı olarak hep tıraştı.

İşte Berk Oktay’ın son paylaşımı:

Berk Oktay'ın paylaşımı çok şaşırttı! Savaşçı'daki imajı yok! Üstelik tatilde... 7