Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne şıklık! İlayda Alişan’ın tarzına dikkat ettiniz mi? Dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu’nun keyfi yerinde!

Bu ne şıklık! İlayda Alişan’ın tarzına dikkat ettiniz mi? Dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu’nun keyfi yerinde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Masumiyet dizisinin genç ve başarılı oyuncusu İlayda Alişan, kariyerinde bu diziyle birlikte büyük bir sıçrama yaşarken, aynı zamanda sosyal medyada da daha çok ilgi çekmeye başladı. Başarılı oyunculuğu ile övgü toplayan genç isim, son dönemin sağlam oyuncularından birisi…

Çukur dizisinde onu Akşın rolünde izleyenler, önünün ne kadar açık olduğunu da farketmişti. Aradığı rolü bulan İlayda Şahin, Masumiyet’teki Ela olarak yeniden ekrana döndü.

Üstelik dizide başrolde yer alan büyükleri Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’dan fena halde rol çalıyor! Hikayesi, Ela karakterinin yaşadığı şiddet dolu bir olaya dayanan dizide, doğal olarak onun rolü de son derece belirgin ve göze çarpar hale gelmekte.

Başarı ile rolünü oynayan İlayda Alişan, diziyi takip edenlerin de övgü dolu yorumlarını almaya devam ediyor. Genç oyuncu, günlük hayatında ise spor ve şık tarzı ile beğeni topluyor.

Farklı renkleri harmanladığı tarzıyla her giydiğini de yakıştırmakta. Dikkat çeken tarzı, sosyal medyada kendisini takip eden genç kuşakların da yakından ilgilendiği bir durum.

Bu ne şıklık! İlayda Alişan'ın tarzına dikkat ettiniz mi? Dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu'nun keyfi yerinde! 9

Son yaptığı paylaşımlardaki giyimi, cesur hareketini de ortaya koyuyor. Pembe tonlarındaki etek ve elbisesini, daha açık tonda kovboy çizmeleri ile tamamlayan oyuncu, siyah trençkotu ve çantasıyla da şıklığı yakalamış.

Bu ne şıklık! İlayda Alişan'ın tarzına dikkat ettiniz mi? Dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu'nun keyfi yerinde! 10

Asansörde kendisini çekmeyi çok sevdiği, yaptığı paylaşımlardan da anlaşılıyor oyuncunun… Son yaptığı paylaşımlardan birisi de üstte. Pembe rengi çok sevdiği, yine pembe bir pantolon giymesinden belli. Gri renkte uzun pardesüsü ve yine açık renkteki kovboy çizmeleri ile yine hayli tarz ve şık olmayı başarmış…

Gelelim İrem Helvacıoğlu’na… Oyuncu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakterini ardından, ekrana nasıl bir karakterle döneceği konusunda hayranlarını uzun süre merakta bıraktı.

Aradan geçen bir yılın ardından, Özcan Deniz ile başrolü paylaştığı, Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisinde rol aldı. Büyük iddialar ve tanıtımlarla, şaşalı bir şekilde başlayan dizi, Katar’daki görüntülerle ekranda ilk bölümle bir merak uyandırdı.

Ancak ilerleyen bölümlerde ne yazık ki izleyici diziye ilgisiz kaldı! Dün akşam 13. bölümüyle final yapan dizisinin ardından İrem Helvacıoğlu’ndan bir veda yazısı bekledi izleyici ama sosyal medyada, bir kaç gün önce dizinin setinden oyuncu ve ekipten arkadaşlarıyla verdikleri pozlar dışında özel bir veda yazısı yazmadı oyuncu.

Bugün ise aşağıdaki paylaşımı yaptı İrem Helvacıoğlu… Hayranlarına, ‘Buradayım, iyiyim, keyfim yerinde’ mesajını veriyordu adeta… Bakalım oyuncunun bir sonraki projesi ne olacak? İzleyip göreceğiz…

Bu ne şıklık! İlayda Alişan'ın tarzına dikkat ettiniz mi? Dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu'nun keyfi yerinde! 11