Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, nereye gidiyor? Yollara düştü, paylaşımı ile merakta bıraktı!

Demet Özdemir, nereye gidiyor? Yollara düştü, paylaşımı ile merakta bıraktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Demet Özdemir, sonrasında artık dram dizisinde oynamak istediğini söylemiş ve tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile geçtiğimiz yıl ekrana gelmeye başlamıştı. Oyuncu, kendisini bu türde de ispat ederken, yeni dizisinde oynadığı Zeynep karakteri ile de başarılı bulundu.

Özdemir, genç kuşağın öne çıkan kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Yapımcıların gözdesi durumunda olan Demet Özdemir’in dizisi, Mayıs ortasında final yapacak. Yaz aylarında ise yine bir romantik komedi türündeki filmde rol alacak.

Aşk Taktikleri ismini taşıyan filmin çekimleri ise Haziran ayında başlayacak. Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçecek olan oyuncunun bu projesi de hayranları arasında heyecan yarattı.

Bu arada yeni bir dizide rol alıp almayacağı da henüz bilinmiyor! Şimdiden teklifler geldiği tahmin edilen oyuncunun Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki hikayesinin de sonuna geliniyor yavaş yavaş.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar da büyük ilgi çekiyor. Oyuncu, dizinin kamera arkasından bol bol paylaşımlar yapıyor.

Son yaptığı paylaşımlar ise arabasından geldi. Oyuncunun bir orman yolunda gittiği görülüyor yaptığı kısa çekimde…

 

Demet Özdemir, nereye gidiyor? Yollara düştü, paylaşımı ile merakta bıraktı! 8

Müzik eşliğinde yayınladığı videosunun ardından da şarkı dinlerken çektiği bir başka kısa videosunu yayınladı.

Yolda olduğu görülen oyuncunun nereye gittiği ise merak konusu oldu? Tüm Türkiye’de bu akşam (29 Nisan Perşembe) başlayacak olan ve 17 Mayıs’a kadar sürecek olan tam kapanma süreci ile birlikte oyuncunun da pek çok kişi gibi İstanbul’u terketmiş olabileceği tahminleri yapılıyor.

Ancak bu süreçte dizi setleri çalışabilecek. Dolayısıyla oyuncunun belki bir kaç günlük kısa bir tatil yapması ihtimali de var… Bakalım hayranlarını merakta bırakan oyuncu, paylaşımından sonra nerede ortaya çıkacak?

Bu arada 16 yaşından beri dans eden oyuncu, Dünya Dans Günü’nü da unutmadı ve dans ettiği bir videosunu instagam’dan yayınladı…

Demet Özdemir, nereye gidiyor? Yollara düştü, paylaşımı ile merakta bıraktı! 9