Ana sayfa Dizi Fragmanları Bu öyle bildiğiniz dizilere benzemiyor! Uysallar dizisi, tanıtımıyla bile çok şaşırttı!

Bu öyle bildiğiniz dizilere benzemiyor! Uysallar dizisi, tanıtımıyla bile çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kadro müthiş, hikaye sıradışı, yönetmen çok başarılı! Öyle bir proje ki Uysallar dizisinin çekimleri başlamada bile konuşulması, iddialı yapımı gündemde tuttu. Özelikle oyunculuğuyla büyük başarı kazanan Onur Saylak’ın, Daha filmi ve Şahsiyet dizileriyle yönetmenlikteki başarısını da ispatlamasından sonra yeni projesi Uysallar büyük merak konusu oldu.

Rol aldığı tüm yapımlardaki performansıyla herkesin beğenisini kazanan Onur Saylak, yönetmenliğini de konuşturacağı bir başka yapımla geliyor! Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği Uysallar dizisinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. İlk tanıtım, kısa bir süre önce yayınlanmıştı. Ardından fragman geldi…

Netflix için çekilen dizinin sıradışı bir hikayesi olduğu zaten biliniyordu. Dizinin oyuncuları ise her biri başarısıyla adından söz ettirmekte olan isimler. Her sahnesiyle izleyiciyi merakta bırakan bir tanıtım ile Uysallar, ilk kez görücüye çıktı.

Bu öyle bildiğiniz dizilere benzemiyor! Uysallar dizisi, tanıtımıyla bile çok şaşırttı! 58

30 Mart’ta Netflix’te izleyici karşısına çıkacak olan dizinin senaristliğini, başarılı kalemlerden Hakan Günday üstlenmekte. Ay Yapım imzalı dizide de yönetmenliğini konuşturan Onur Saylak’ın başarılı rejisi ile ortaya müthiş bir iş çıktığı fragmandan da anlaşılmakta.

Öner Erkan’ın geceleri bir punkçı kılığında sokaklara çıkan, gündüz normal bir aile yaşantısı olan bir babayı oynadığı dizi, tuhaf, ilginç hikayesi, karakterleri ile izleyicileri etkileyecek bir yapım…

Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yanı sıra hepsi birbirinden iddialı, başarılı oyuncular Songül Öden, Öner Erkan, Serkan Altunorak, İbrahim Selim de kadroda yer almakta.

Dizinin tanıtımı yayınlanmıştı ama son gelen fragman çarpıcı sahnelerle etkileyici bir yapımın gelmekte olduğunu da gösterdi!

Dizinin konusu şöyle; Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?

İzleyiciye “en son ne zaman mutlu oldun?” sorusunu soracak olan Uysallar dizisi, İstanbul’un tanımlanamayan şehir görselliğinde izleyiciye alternatif bir aile hikayesi sunacak.

Fragmanı izleyenler, heyecanla yayını beklediklerini belirten yorumlar yapıyorlar şimdiden…

Bu öyle bildiğiniz dizilere benzemiyor! Uysallar dizisi, tanıtımıyla bile çok şaşırttı! 59