Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz hayatının anlamını paylaştı, Cemre Baysel diyenler yanıldı!

Aytaç Şaşmaz hayatının anlamını paylaştı, Cemre Baysel diyenler yanıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Söz ve ardından Hekimoğlu dizileriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz geçtiğimiz yaz aylarında yayınlanmaya başlayan Baht Oyunu dizisiyle kariyerinde zirveye ulaştı.

Baht Oyunu’ndan sonra bir süre ekranlara ara veren Aytaç Şaşmaz şu sıralar başrolünde yer aldığı, senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli film için çalışıyor.

Yakışıklı oyuncu, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak filmde ‘İstemi Yabgu’ karakterini canlandıracak. Rolü için binicilik ve atıcılık dersleri alan Aytaç Şaşmaz yoğun bir şekilde çalışıyor.

Oyuncu yoğun çalışma temposunda, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile hayranlarını mest etti. Aytaç Şaşmaz küçük kardeşi Yalın Şaşmaz ile fotoğraflarını instagram hesabından ‘Hayatımın anlamı’ notuyla paylaştı.

Aytaç Şaşmaz hayatının anlamını paylaştı, Cemre Baysel diyenler yanıldı! 9

Abisi İsmail Ege Şaşmaz da oyuncu olan Aytaç Şaşmaz’ın en küçük erkek kardeşi Yalın 2018 yılında dünyaya geldi. Ünlü oyuncu zaman zaman küçük kardeşiyle birlikte fotoğraflarını sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşıyor.

Abi kardeşin sevimli halleri oyuncunun hayranlarını mest etti. Instagram’da 3.8 milyon takipçisi bulunan Aytaç Şaşmaz’ın paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

Aytaç Şaşmaz hayatının anlamını paylaştı, Cemre Baysel diyenler yanıldı! 10

4 yaşındaki kardeşiyle birlikte çocuk olan ve yüzünü şekilden şekilden şekile sokan Aytaç Şaşmaz’ın paylaşımına yapılan yorumlardan bazıları şöyle; ‘Çok ama çok güzelsiniz!’, ‘Bu kadar tatlı olmanızı doğru bulmuyorum!’, ‘Yakışıklılar!’.

Aytaç Şaşmaz hayatının anlamını paylaştı, Cemre Baysel diyenler yanıldı! 11