Ana sayfa Sinema Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara’dan sonra nihayet yeniden sete çıkmak için gün sayıyor!

Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara’dan sonra nihayet yeniden sete çıkmak için gün sayıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem oyunculuk performansı hem de güzelliğiyle son dönemin en çok dikkat çeken oyuncularından biri olan Ahsen Eroğlu en büyük patlamasını Menajerimi Ara dizisiyle yapmıştı. Bu diziden sonra bir tiyatro oyununda rol alan genç oyuncu nihayet yeniden sete dönüyor.

27 yaşındaki Ahsen Eroğlu Anne, İstanbullu Gelin, Kuzgun gibi dizilerde rol aldı ancak en büyük çıkışını Menajerimi Ara dizisiyle yaptı. Bu dizide Dicle isimli karakteri canlandıran Eroğlu, Deniz Can Aktaş ile çok iyi bir dizi çifti oldu. Çift, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Ahsen Eroğlu Menajerimi Ara sona erdikten sekiz ay sonra nihayet yeniden sete çıkıyor. Başarılı oyuncu Netflix için çekilecek Merve Kült isimli bir filmde rol alacak. Yeni filminde bir başka başarılı oyuncu Ozan Dolunay’la partner olacak olan Ahsen Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada birkaç gün içinde sete çıkacaklarını söyledi.

Eroğlu şöyle dedi: “ “Okuma provalarımız yapıldı. Birlikte sahneler çektik, çok prova yaptık. Bütün ekiple de tanıştık. Şu an için herkes çok heyecanlı. 3-4 gün içinde çekimlere başlıyoruz. Çok hızlı bir tempo içine gireceğiz.”

Menajerimi Ara dizisinin sona ermesinin ardından gelen birçok projeyi tiyatro için geri çeviren Ahsen Eroğlu, Ağaçtaki Kız isimli oyunla birlikte aylardır tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor. Genç oyuncunun tiyatrodaki performansı da tam not aldı.

Ceylan Naz Baycan’ın aynı isimli kitabından uyarlanan Merve Kült isimli film Netflix’te yayınlanacak. Arif Pişkin ve Mine Tugay’ın da kadrosuna katıldığı filmin son hazırlıkları yapılıyor. Yönetmenliğini ise filmin senaryosunu da yazan Cemal Alphan’ın gerçekleştirecek.