Ana sayfa Sosyal Medya Bu pozlar, Yalı Çapkını dizisindeki Seyran ve Ferit hayranlarını coşturacak!

Bu pozlar, Yalı Çapkını dizisindeki Seyran ve Ferit hayranlarını coşturacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezonun en yüksek reytinglerini alan, sosyal medyada gündemden düşmeyen dizisi Yalı Çapkını, iki genç oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in karşılıklı uyumları, sahneleri ile ayrıca ilgi görmekte. Dizide Seyran ve Ferit çiftine başarılı performanslarıyla hayat veren iki genç kuşak oyuncu, son dönemin en dikkat çeken isimleri olmayı da başardılar!

Daha önce Öğretmen dizisinde de birlikte kamera karşısına geçen ikili, Yalı Çapkını ile şu sıralar dizi hayranlarının yakından takip ettikleri ekran çifti oldular. Sosyal medyada haklarında yapılan yorumlarla popüler isimler arasına giren Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz günlerde birlikte bir dergiye poz verdiler.

Bu kez objektif karşısına geçen iki oyuncu, pozlarıyla hayranları tarafından sosyal medyada ayrıca ilgi görmekteler. Hello dergisinin 2022’nin dikkat çekenlerini ele aldığı Best Of sayısına kapak oldu iki oyuncu.

Birlikte verdikleri pozların yayınlanmasının ardından, hayranları pek çok yorum ve beğeni ile ikilinin kapak görsellerine övgüler yağdırdılar…

Bu pozlar, Yalı Çapkını dizisindeki Seyran ve Ferit hayranlarını coşturacak! 7

Bu arada çekimler sırasındaki kamera kayıtları da ayrıca yayınlandı. Yalı Çapkını dizisinin resmi sosyal medya hesabından da paylaşılan video, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hayranları tarafından büyük ilgi gördü…