Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sevda bitmez! Yasak Elma dizisi final yaparak veda etti ama geride o kadar çok anı kaldı ki…

Bu sevda bitmez! Yasak Elma dizisi final yaparak veda etti ama geride o kadar çok anı kaldı ki…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi ilk olarak 19 Mart 2018 tarihinde izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu ve kısa sürede sevilen bir yapım haline geldi. 5 Haziran 2023 tarihinde ise 177. bölüm ile birlikte 6 sezonluk bu büyük başarı hikayesi sona erdi. Dizinin final yapmasının ardından izleyiciler sosyal medyada çok sayıda yorum paylaşarak, projeye farklı duygularla veda etti.

Medyapım imzasını taşıyan dizinin ilk iki sezonunda dram ve entrika ağırlıklı bir süreç yaşandı. 3. sezondan itibaren farklılaşmaya başlayan ve absürt komediye geçiş yapan hikaye, ‘kendi kendisi ile dalga geçen dizi’ kıvamına kadar geldi. Oyuncuların doğaçlama sahneler ile daha zevkli hale getirdiği, absürt olayların yaşandığı ve ‘bu da olmaz’ denilen her şeyin olabildiği bir dizi olarak Yasak Elma, televizyon tarihinde çok farklı bir yer edindi.

Eda Ece’nin muhteşem bir kariyer zıplaması yaşadığı Yasak Elma dizisi, Şevval Sam’ın da son iki sezonda çok gönlünden geçmese bile izleyicilerin motive etmesi ile projede kalmasıyla dikkat çekti. Nesrin Cavadzade’nin Şahika karakteri ile çok büyük bir çıkış sergilediği dizinin oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Sevda Erginci, Berk Oktay, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar gibi ünlü isimler de çeşitli süreler yer aldı.

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un kariyerindeki en uzun süreli yapım olan Yasak Elma, yayınlandığı Fox TV’nin de en başarılı projesi olarak kayıtlara geçti. Dizinin final yapması en çok da pazartesi rekabetinde 6 yıldır çok rahat olan Fox TV yetkililerinin işini zorlaştıracaktır. Yasak Elma’nın yerine yenisini koymak hiç de kolay olmayacaktır.

Tabii ki dizinin milyonlarca hayranı da projeye farklı duygularla veda etti. Anılar biriktiren ve sosyal medyada bunlardan örnekler paylaşan izleyiciler hem gururlu hem de üzüntülüydü. Diziye bağlılık sergileyen, 6 yıldır her hafta izleyenlerin içinde bir boşluk oluşacaktır.

Bu sevda bitmez! Yasak Elma dizisi final yaparak veda etti ama geride o kadar çok anı kaldı ki... 7

İzleyicilerin diziyle ilgili sosyal medya mecralarında binlerce paylaşım yapması sonucunda etkileşim çok yoğun oldu. Final bölümünün ardından duygularını dile getiren dizinin hayranları ilginç yorumlarda bulundu.

İşte izleyicilerin yorumlarından bazıları:

“6 yıl gözümün önünden geldi geçti. Her bölümünü izlerken anılarım vardı.. Ağlamaktan öldüm.”

“Yıldız ile Ender’in dostluğu kazandı. Biz sizinle büyüdük, siz bizimle yaşlandınız. Umarım ömür boyu mutlu olursunuz ama unutmayın bu sevda bitmez.”

“Gerçekten bir devir kapanıyor o kadar alıştım ki size, son sahnede çok duyulandım sizi çok özleyeceğiz.”

“Hiç istemiyordum bitmesini o derece bağımlı olmuştum.”

“Uzun yıllar unutamayacağımız bir dizi oldu. Zaman zaman güldüren, ağlatan ve duygulandıran bölümler oldu. 6 sezon soluksuz izledik, sizlere çok teşekkürler.”

“Böyle bir efsaneyi asla unutamayacağız… Televizyonda ‘bu sevda bitmez’ dediğiniz andan beri hüngür hüngür ağlıyordum, ağlamam kesildi bir şey yayınlanmış mı diye bakmak için kanalı açtım tekrar ağlamaya başladım… Bu sevda bitmez.”