Ana sayfa Sosyal Medya Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu Bensu Soral’ın ta kendisi!..

Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu Bensu Soral’ın ta kendisi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Bensu Soral’ın oynadığı, OGM Pictures ile Organic Film’in ortak yapımı olarak Netflix için çekilen Özel Ders filminin çekimleri biteli çok oldu.

Bensu Soral instagram hesabından yaptığı son paylaşımda filmin setinden fotoğrafları yayınladı. Ekip arkadaşlarıyla da fotoğraflarını yayınlayan oyuncu paylaşımına, “Bu yoktu, içimden geldi. O zaman buyrun Private Lesson/Özel Ders kamera arkası. Daha sonra da 2. seri gelir. E sonra da filmimiz gelir artık heralde” notunu düştü.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı senaryosu Murat Dişli ile Yasemin Erturan tarafından kaleme alınan Özel Ders filminin konusu hakkında henüz net bir bilgi yok.

Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu Bensu Soral'ın ta kendisi!.. 9

Özel Ders’in  oyuncu kadrosunda ayrıca genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Elif Ceren Balıkçı, Helin Kandemir ve Rami Narin de rol alıyor.

Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu Bensu Soral'ın ta kendisi!.. 10

Bensu Soral’ın paylaştığı fotoğraflar  film ile ilgili merakı da artırdı. Oyuncu filmin çekimleri bittiğinde sosyal medyada duygularını şu sözlerle ifade etmişti;

“#PrivateLesson filmimizin çekimlerini bitirdik. Ben o kadar şanslı bir insanım ki hayat karşıma hep güzel kalpli insanlar çıkarıyor. Dileğim bunun hep böyle devam etmesi. Bana başından beri inanan, her detayla ilgili fikrimi soran, beni yüreklendiren, hep güldüren, en yakın arkadaşım olan canım yönetmenim @kbaruonu olmasaydı çok eksik hissederdim.

Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu Bensu Soral'ın ta kendisi!.. 11

Umarım hayat boyu yollarımız hep kesişir!  İlk günden itibaren bana hep aynı sıcaklıkla yaklaşan, yıllardır sanki bir aradaymışız gibi hissettiren, beraber oynamaktan çok keyif aldığım yol arkadaşlarım @halitozgursari & @_helinkandemir , iyi ki sizdiniz! Hayat size hep güzellikler getirsin.

Bu fotoğraflarda olan olmayan tüm ekip arkadaşlarım, bana olan o tatlı yaklaşımınız, her zaman iyi hissetmemi sağladığınız, seti oyun parkına çevirip her anıma güzel hatıralar bıraktığınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim! Sizinle olmak benim için büyük keyifti! Biz üzerimize düşen görevi yerine getirdik, gerisi seyircimizde… Umarım en az bizim kadar keyif alabileceğiniz bir iş çıkarabilmişizdir . Sevgiler, öpücükler, kalpler !”