Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin hikayesinde üçüncü sezon her şey değişecek!

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde üçüncü sezon her şey değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve 2 sezon boyunca da milyonların sevgisini kazanan Gönül Dağı dizisi, üçüncü sezonuyla da yine iddialı geliyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bir araya gelen dizi ekibi, tatili geride bıraktı ve yeniden çalışmalara başladı.

Otobüsler dolusu hayranın ziyaret ettiği Sivrihisar’daki dizi setinde artık yoğun ve farklı duyguların yaşandığı bir set ortamı yeniden oluştu. Dizinin tüm oyuncu kadrosu ve teknik ekibinin bir araya gelmesi ile birlikte başlayan çekimler, çok yakında üçüncü sezonun da başlayacağını gösteriyor.

TRT1 ekranında Eylül başından itibaren Gönül Dağı dizisinin 66. yeni bölümü ile başlaması ve yine milyonları etkisi altına alması bekleniyor. Peki dizinin üçüncü sezonunda neler değişti? İşte bu sorunun yanıtı çok merak ediliyordu. Yapımcı Ferhat Eşsiz yaptığı açıklamada üçüncü sezon hikayesiyle ilgili bazı bilgileri paylaştı.

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde üçüncü sezon her şey değişecek! 8

Her şeyden önce Gülsim Ali İlhan’ın Dilek karakteri ile iki sezon boyunca başrolde yer alması ve Berk Atan ile iyi bir uyum yakalaması dizinin en önemli başarı noktalarından birisiydi. Ancak oyuncu kendi isteği ile hikayeden ayrılınca, Dilek karakteri de ikinci sezon finalinde ölerek diziden ayrıldı.

Dilek karakterinin gidişinin ardından ise Berk Atan’ın canlandırdığı Taner’e ne olacağını herkes merak ediyordu. Taner karakteri bebeği için acısını yüreğine gömecek ve hayatına kaldığı yerden devam edecek.

Bebek sesinin yankılanacağı dizinin yeni döneminde Taner artık sevgi gücüyle ekranda yer alırken, aşkın acısını da yaşayacak: Berk Atan için farklı duyguları ortaya koyması gereken zorlu bir süreç de başlamış oldu.

Yapımcı Ferhat Eşsiz üçüncü sezonda birbirinden ilginç sürprizler yaparak izleyicileri şaşırtacaklarını söyledi. Bu sürprizlerin ne olduğu henüz bilinmiyor ama senaryoya yeni karakterlerin katılması bekleniyor.

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde üçüncü sezon her şey değişecek! 9

Dizinin hikayesine yönelik olarak önemli değişimler yaşanacağını da yine Ferhat Eşsiz’in şu sözlerinden anlayabilirsiniz: “Yeni hikaye örgüleri ve gelecek bölümlerde öykülerimize dahil olacak yeni oyuncularımız hep olacak.”

Yani dizinin hikayesinde farklılıklar yaşanacak ve bu durum da yeni oyuncuların yeni karakterlerle Gönül Dağı dizisinin ekibine katılması anlamına geliyor.

Dizinin yeni oyuncuları konusunda da henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak bilinen gerçek, Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonda diğer iki sezona göre çok daha farklı olacağı gerçeği..