Ana sayfa Dizi Haberleri Bugüne kadar çekilmiş en iyi Türk dizilerinden biri olarak kabul edilen Kulüp’ten yeni sezon müjdesi!

Bugüne kadar çekilmiş en iyi Türk dizilerinden biri olarak kabul edilen Kulüp’ten yeni sezon müjdesi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kulüp dizisi yayınlandığı dönem Türkiye’de fırtınalar estirdi. Bugüne kadar çekilmiş en iyi Türk dizilerinden biri olarak kabul edilen dizi unutulmazlar arasında yer aldı. Diziden yeni sezon müjdesi geldi.

Yayınlandığı dönem Türkiye’de büyük gündem konusu olan, hem oyunculuklarıyla hem de dekor ve aksesuarlarıyla izleyiciyi büyüleyen Kulüp dizisi Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu. İzleyiciler tarafından çok sevilen dizinin ikinci sezonuyla yeniden izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin ikinci sezonunun çekimlerine yaz aylarında başlanacağını belirtti.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek’in yer aldığı Kulüp, altı bölümlük ilk kısmıyla ekrana geldiğinde büyük heyecan yaratmıştı. Matilda ve kızı Raşel’in hikayesinin ardında 1950’li yıllarda İstanbul’da yaşayan azınlıkların hayatını anlatan Kulüp dizisi bugüne kadar çekilmiş en başarılı dönem dizilerinden biri olarak kabul edildi.

Bugüne kadar çekilmiş en iyi Türk dizilerinden biri olarak kabul edilen Kulüp’ten yeni sezon müjdesi! 7

Özellikle Salih Bademci’yi kariyerinin zirvesine taşıyan dizi hem oyunculukları hem hikayesi hem de dönemi başarıyla yansıtan kostüm ve dekorlarıyla herkesten tam not almıştı. Hayallerinin peşinde koşan bir şarkıcıyı canlandıran Salih Bademci, performansıyla herkesi çok etkilemişti.

Dizinin ilk kısmı altı bölümden oluşuyordu. Geriye kalan dört bölüm de yaklaşık bir ay önce Netflix’te yayınlanmıştı. 3 bin 700 kostümün dikildiği dizi için, 10 terzi çalıştı. Gökçe Bahadır bu süreçte ladino dili, Salih Bademci ise şan dersi aldı.

Kulüp dizisinin ikinci sezonunda neler olacağı ve ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak bu çok beğenilen dizinin devamının geleceği haberi herkeste büyük heyecan yarattı.