Ana sayfa Dizi Haberleri İşte 22 Mart Salı reytingleri! Üç Kız Kardeş’in güçlü çıkışı, Destan dizisinin ritmini bozdu!

İşte 22 Mart Salı reytingleri! Üç Kız Kardeş’in güçlü çıkışı, Destan dizisinin ritmini bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reyting rekabetinde Üç Kız Kardeş dengeleri tamamen değiştirdi. Özellikle de tüm kişiler kategorisinde çok güçlü bir yükseliş yaşayan Kanal D dizisi, bu başarısı sonrasında Destan dizisini birincilikten etti.

atv’nin büyük bütçeli dönem dizisi olan Destan, 16 bölümü geride bıraktı ve çok da başarılı bir iş olarak dikkat çekti. Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisinin etkileyici uyumuyla hayranlarını mest eden Destan, sosyal medyada güçlü etkileşimler almayı sürdürüyor. Ancak dizinin reytinglerdeki birinciliği artık geçmişte kaldı…

İşte 22 Mart Salı reytingleri! Üç Kız Kardeş'in güçlü çıkışı, Destan dizisinin ritmini bozdu! 16

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin büyük sıçrama yaparak birinciliği elde etmesinden sonra salı akşamları tüm dengeler değişti. 22 Mart Salı akşamı da tüm kişiler kategorisinde birincilik yine Üç Kız Kardeş dizisinin oldu. Destan ise üçüncü duruma kadar düştü… Destan’ın tüm kişilerde çok iyi sonuçlar almasına rağmen, AB’de ortalamanın altına inerek sekizinci sırada yer alması da dikkat çeken bir detay oldu.

Kanal D’nin üç Kız Kardeş dizisi AB grubunda ikincilik ve ABC1’de ise üçüncülük elde etti. Dizinin reytingleri gelecek haftalarda AB ve ABC1’de de birincilik için iddialı olabileceğini gösteriyor.

Baba dizisinin AB’de dördüncü, ABC1’de altıncı ve tüm kişiler kategorisinde ise yedinci sırada olduğunu görüyoruz. Show TV dizisi, ortalamanın üzerinde elde ettiği reytingler ile kemik bir izleyici kitlesi oluşturmayı başardı.

İşte 22 Mart Salı reytingleri! Üç Kız Kardeş'in güçlü çıkışı, Destan dizisinin ritmini bozdu! 17

Masumlar Apartmanı’nın hala AB ve ABC1’de beşincilik elde ederek güçlü konumda olduğunu ama tüm kişiler kategorisinde ortalamanın altına sarkan reytingleri ile 10. sıraya kadar indiğini belirtelim.

Evlilik Hakkında Her Şey ise tüm kategorilerde de ortalamanın altına geriledi. Fox TV dizisi için sinyaller iyi değil ama yine de bir kemik kitlesinin olması diziye sezon sonuna kadar devam edebilme fırsatı sunabilir.