Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisinde izleyiciler yayın tarihi bekliyor!

Üç Kuruş dizisinde izleyiciler yayın tarihi bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği yeni dizisi Üç Kuruş için izleyicinin beklentisi büyük. Özellikle, yapım şirketinin eski dizileri İçerde ve Çukur’un hayranları yeni dizinin yayınlananacağı günü iple çekiyor. İzleyiciler Üç Kuruş’un kesin yayın tarihi, afişini ve fragmanını bekliyor ancak yapım şirketi ve kanaldan hala ses seda yok.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi duyurulduğu ilk andan bu yana ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Çekimlerine başlanan yeni dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Ancak bir daha ses soluk çıkmadı.

Üç Kuruş dizisinin resmi Twitter hesabından bugün yeni bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda “Kartal ve Efe’yi birbirine bağlayan gizemli adam kim? Üç Kuruş yakında her pazartesi ShowTV’de!” diye yazıldı.

Ancak bu paylaşıma izleyicinin tepkisi çok farklı oldu İzleyici Üç Kuruş dizisinin kesin yayın tarihini, yeni afişini ve ikinci fragmanını beklediklerini yazarak tepkilerini gösterdiler.

Dizinin pazartesi günleri yayınlanacağı duyuruldu. Ancak kesin başlangıç tarihi hala resmen açıklanmadı. Bu durum da artık izleyiciyi çileden çıkardı. Dizide, kumarhane sahibi Kartal karakterini canlandıran başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu dün katıldığı bir programda Üç Kuruş dizisinin ekim sonuna doğru yayınlanmaya başlayacağını söyledi. Ancak izleyici kesin ve resmi bir tarih bekliyor.

Paylaşılan ilk tanıtımıyla İçerde ve Çukur dizilerine çok benzetilen Üç Kuruş dizisinin çekimleri sürüyor. Setten ilk gelen fotoğraflar ve Uraz Kaygılaroğlu’nun sarı saçlı imajı şimdiden izleyicide büyük bir heyecan yarattı.

İstanbul’daki bir çingene mahallesinde geçecek olan Üç Kuruş dizisi mafya, polis ve bir seri katil üçgeninde gelişecek. Uraz Kaygılaroğlu dizide kumarhane sahibi Kartal, Ekin Koç da komiser Efe’yi canlandıracak.