Ana sayfa Sosyal Medya Bülent Şakrak’a yeni Fox TV dizisinde etkili bir rol geldi!

Bülent Şakrak’a yeni Fox TV dizisinde etkili bir rol geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon tam 11 dizi bulunuyor… Bu yapımlardan 7 tanesi için gün belli oldu. Bazı diziler başladı, bazıları ise önümüzdeki hafta ekrandaki yerini alacak. Bu 7 dizinin dışında da Fox TV’nin hazırlıkları süren; Elkızı, Elbet Birgün, Mahkum ve İmkansız isimli yapımlar bulunuyor.

Fox TV, yayındaki diziler şayet düşük performans sergiler ve ekranda tutma imkanı kalmaz ise yeni yapımlarını izleyici ile buluşturacak. Geçen sezon da benzer bir strateji izleyen kanalın bazı yapımlara fazla şans tanımadan yayından kaldırması büyük sorun olmuştu. Yeni sezonda da aynı strateji devam edecek mi, fırsat verilmeden yapımlar yayından kaldırılacak mı, henüz bilinmiyor…

Fox TV’nin hazırlıkları süren dizilerinden birisi de İmkansız. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay isimleri dizinin başrolo olarak belli olmuştu. Bu isimlere şimdi de Bülent Şakrak katıldı. Geçen sezon Sefirin Kızı dizisine sonradan dahil olan oyuncu, kötü bir adam karakterine hayat vermişti.

Bülent Şakrak'a yeni Fox TV dizisinde etkili bir rol geldi! 7

Bülent Şakrak yeni dizisinde ise bu sefer polis olarak izleyici karşısına çıkacak. Eğlenceli bir kişiliği bulunan Oğuz isimli bu polis karakteri ile ünlü yine yeteneklerini sergileyecek.

Hazal Kaya ile Bülent Şakrak ikilisi aile dostu olmaları ile de biliniyor. İmkansız isimli dizide Hazal Kaya Gece karakterine hayat verecek. Buğra Gülsoy’u Erdem olarak izleyeceğiz. Ozan Dolunay ise Giray karakterini canlandıracak.

Giray, ilk gördüğü andan itibaren Gece’den etkilenecek. Erdem ise geçmişinden sıyrılmaya çalışan ve zor durumda olan bu genç kadına evini açacak.