Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Star TV’nin final yapacak son dizisi!

İşte Star TV’nin final yapacak son dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında son bir yıl içinde 10 dizi final yaparak izleyicilere veda etti. Kimi diziler planlama gereği, kimileri ise düşük reytingler nedeniyle erken finaller ile karşılaştı. İyi Günde Kötü Günde, Güvercin, Babil, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim, Akrep, Kağıt Ev, Sefirin Kızı, Menajerimi Ara… Son 1 yıl içinde bu diziler ekrana veda etti.

Star TV’nin en son final kararı aldığı dizi ise Kazara Aşk oldu… Yaz döneminde başlayan romantik komedi dizisinin reytingleri düştü. Yeni yapımların ekrana gelmesi ile perşembe rekabeti artık çok sert oldu. Kazara Aşk bu yarışta yer alamadı ve düşük reytingler nedeniyle geride kaldı.

İşte Star TV'nin final yapacak son dizisi! 7

Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk dizisi, yaz dönemi için düşünülen bir yapımdı. Şayet reytingler iyi olsa kış döneminde de devam edebilirdi. Ancak dizi için 13. bölümde final kararı alındı.

Star TV’de 30 Eylül Perşembe akşamı Kazara Aşk dizisi son kez ekrandaki yerini alacak. Eğlenceli bir hikayesi bulunan ve izleyenlerin de beğendiği dizi reytingler nedeniyle erken final yapan projeler arasına katıldı.

Star TV’nın son 1 yılda final yapan 10. dizisi Kazara Aşk olacak.

Ekrana çok iddialı başlayan ve kanalın sadece 2 dizisi olması nedeniyle de çok önem verilen Kazara Aşk, ne yazık ki kabul edilebilir reytinglerin altına düştüğü için bu durum ile karşılaştı.