Ana sayfa TV Programları Bunu da gördük! Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında Zuhal Topal bile işin içinden çıkamadı!

Bunu da gördük! Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında Zuhal Topal bile işin içinden çıkamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında heyecanlı günler devam ediyor. Hafta içi öğleden sonra izleyicilerle buluşan programın bu haftaki bölümünde ilginç olaylar yaşanıyor.

Kayınvalide Şengül hanım, yaptığı hata ile hem kendi gelinini yaktı hem de diğer kayınvalideler tarafından alaya alındı. Hatasını kabul eden Şengül hanım, “Bu da bana kapak oldu” diye konuştu.

9 puan verdiği için herkes tarafından eleştirilen, kendi gelinini de yaktığını bizzat kendisi açıklayan Şengül hanım, 14 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan 404. bölümde pişmanlığını dile getiriyor. Şengül hanımın rakamları şaşırdığını, 6 ile 9’u bile karıştırdığını söylemesi ise Zuhal Topal’a “Ay daha neler” dedirtti.

Zuhal Topal da kayınvalidenin 9 puan yüzünden yaşadığı pişmanlığı ve düştüğü durumu gündeme getirecek. Programda bir kayınvalide diğerinin tansiyonunu ölçüyor ve “Arkadaş yaşamıyor Zuhal Hanım” diye söylendi. Zuhal Topal’ın tepkisi ise “Bunu da gördük ya” şeklinde oldu.

İşte Zuhal Topal’la Sofrada 404. bölümden ilk fragmanı videodan izleyebilirsiniz.