Ana sayfa Kadın Haberleri Cansu Tosun pozitif yaşamak için birçok kişinin yapmadığını yapıyor!

Cansu Tosun pozitif yaşamak için birçok kişinin yapmadığını yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Tosun, karantina günlerinde evinde kendisini korumaya aldı. Eşi Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte bebeğinin doğumunu bekleyen oyuncu, riske girmemek için evden çıkmıyor.

Aynı sitede beraber oturdukları Ceyda Düvenci – Bülent Şakrak çifti ile birlikte mini bir dizide de rol alan Cansu Tosun, youtube’da sohbet programına konuk oldu. Kaç gündür karantinada olduğunu bilmediğini belirten Cansu Tosun, bu süreçte zaman algısının çok değiştiğini ve günlerin nasıl geçtiğinin farkında olmadığını söyledi.

Cansu Tosun, karantina sürecinde en çok özgür olabilme hissiyatını özlediğini anlattı. Canı istediği zaman seyahat etmeyi ve ne yapmak isterse onu yapabileceği hissini özlediğini belirtti.

Özgür günlerin de yakında geleceğini belirten oyuncu, pozitif bir düşüncede olduğunu söyledi. Cansu Tosun, bu süreçte alışveriş merkezlerine gitmeyi özlemediğini ifade etti. Trafikte olmadığı için de mutlu olduğunu belirten oyuncu, evde yapılacak çok şey olduğunu ve bitmediğini söyledi.

Cansu Tosun pozitif yaşamak için birçok kişinin yapmadığını yapıyor! 7

Cansu Tosun, “Çok keyifli geliyor bana bu süreç. Gündemdeki negatif haberleri okumamaya çalışıyorum.Ondan dolayı biraz daha pozitif tarafta kalabiliyorum. Özel bir süreçte geçtiğim için, hamileliğimi de negatif etkilemek istemediğim için de olumlu geçirmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Güncel haberleri normalde de okumadığını, çok çabuk etkilendiğini söyleyen Cansu Tosun, izole yaşamaya alışık birisi olduğunu anlattı.

Hamileliğinde 8. ayda olduğunu söyleyen oyuncu, oğlunun doğumunu heyecanla bekliyor. Ağustos – Eylül gibi her şeyin normale dönüşeceğini tahmin ettiğini belirten Cansu Tosun, herkesin biraz daha sabretmesi gerektiğini anlattı.