Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Can, Gönül Dağı dizisinde Erkan karakteri ile izleyicilerin gönlüne girmeyi başardı

Burak Can, Gönül Dağı dizisinde Erkan karakteri ile izleyicilerin gönlüne girmeyi başardı

tarafından ker_def

4. Sezona genç yetenekler ve usta oyuncu kadrosuyla giren ve başarı grafiğini her hafta artıran Gönül Dağı’nda Erkan karakterini canlandıran Burak Can, kısa sürede izleyicilerin ilgi odağı oldu. Fiziği ve yeteneğiyle seyircilerden tam puan alan Burak Can’la yeni dizi projesi ile ilgili soruları yanıtladı. İşte sorular ve oyuncunun yanıtları:

-Gönül Dağı’nın 4. Sezonuna Erkan karakteri ile dahil oldunuz. Zahide ve Sefer’in oğlu olan Erkan nasıl bir genç, hayalleri, idealleri neler sizden dinleyebilir miyiz ?

-Erkan, yıllar sonra annesi ve kardeşlerinin yanlarından kopup tekrar doğup büyüdüğü Gedelli’ye geri dönmüş genç bir delikanlı. Zamanında yaşadıklarından dolayı hayallerini tam anlamıyla gerçekleştirememiş, içinde fırtınalar kopan ama büyüdüğü için sorumluluklarına sahip çıkmak zorunda kaldığı için var gücüyle çalışma hayatına atılmış bir durumda. Günün birinde zamanında gerçekleştiremediği hayallerini gerçekleştirmek istiyor elbette ama şu an derdine düştüğü bambaşka bir şey var. Aşk. Bu yolculuğu keşfetmek, kalbinin sesinden gidecek olması Erkan’ı daha önce hiç karşılaşmadığı büyük sınavlarının içerisine sokacak.

-Erkan küçüklüğünde çok iyi bir futbolcuydu. Gedelli Spor’da büyük başarılara imza atmıştı. Şu anda oto tamirciliği yapıyor peki futbol aşkı yeniden ortaya çıkabilir mi Erkan’ın?

-Dizimiz sürprizlerle dolu. Her an her şey olabilir :) Ama Erkan şu an için mesleğinden de, çalışma arkadaşı Fazıl abisinden de ve hayatından da çok mutlu. Neler olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz.

-Erkan’ın, arabasını tamire getiren oyuncu Yeşim’le arasında duygusal bir arkadaşlık gelişebilir mi ? Farklı dünyaların iki insanı için aşk mümkün müdür ?

-Milyonlarca insanın kalbinde taht kurmuş başarılı bir oyuncu olan Yeşim Somer’e karşı imkansız bir aşk beslemeye başladı Erkan içten içe. Kasabaya gelen bu yabancı kızı keşfetmesinin dışında Yeşim’in kimsenin göremediği bambaşka bir tarafı olduğu düşünüyor. Onu da en çok etkileyen ve bu yola sürükleyen kısmı da bu zaten. Farklı dünyalara ait iki insanın samimi ve gerçek duygularla soluksuz ama bir o kadar da zor olacak olan aşkını izleyecilerimize sunacağız.

-Gönül Dağı, TRT 1’en 4 sezondur her hafta birinci olan sevilen bir dizisi. Sizce başarısının nedenleri nelerdir ?

-Gönül Dağı, çok sıcak, çok samimi bir televizyon dizisi. Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, ailenin çok güzel duygularla ekrana yansıtıldığını düşünüyorum. İzleyicilerimiz de bu samimi dünyamıza eşlik ettikleri için dizimizin başarısını hem bu söylediklerime hem de her sahnenin en güzelini yaratabilmek için can hıraş çalışan oyuncu ve ekip arkadaşlarıma bağlıyorum.

-Eskişehir Sivrihisar’da çekimler devam ediyor. Diziye sonradan katılmak sizin için zorluk teşkil etti mi ?

İlk defa bir dizi projesine 4.sezonda dahil oluyorum. Başlarken “Acaba yabancılık çeker miyim?” diye bir duyguya kapılmadıysam yalan söylemiş olurum :) Fakat oyuncu ve ekip arkadaşlarım yabancılık çekmemem, sanki dizinin başından beri onlarla bu yolda yürüyormuşum gibi hissettirip, o kadar güzel destek oldular ki.. Sayelerinde çok mutlu ve konforlu bir set alanında çalışıyorum.

-Sürekli Eskişehir’de mi kalıyorsunuz yoksa İstanbul’a gidip geliyor musunuz ? Boş zamanlarınız olduğunda nasıl değerlendiriyorsunuz ?

-İstanbul’a da gittiğim zamanlar oluyor fakat daha önce Eskişehir’e hiç gitme fırsatım olmamıştı. Set günlerimden kalan boş zamanlarımda çekimini gerçekleştirdiğimiz kasabamızın her yerini keşfetmeye çalışıyorum. Yemekleri, dükkanları, halkı çok güzel ve samimi. Buradan olmaktan çok mutluyum.