Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Dakak için yeni bir dizi sınavı ama bu sefer çok farklı!

Burak Dakak için yeni bir dizi sınavı ama bu sefer çok farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Dakak, 1998 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve genç yaşına rağmen de sektörde kendisine yer edinmeyi başardı. Ezel dizisinde Mert karakterinin çocukluk halini canlandırarak sektöre adımını atan Burak Dakak, birbirinden farklı projelerle de tecrübeler kazandı.

Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Diriliş Ertuğrul gibi projelerde kendisini geliştiren Burak Dakak, en etkili çıkışını ise Gülperi dizisindeki Hasan karakteri ile yapmıştı. Ardından ise Çukur’daki Akın Koçovalı karakteri ile büyük popülerlik yaşayan oyuncu, son olarak tiyatroya da adımını attı.

Burak Dakak için yeni bir dizi sınavı ama bu sefer çok farklı! 8

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Aydınlıkevler isimli oyunda, Demet Akbağ ile aynı seti paylaşma gururu yaşayan oyuncu, başarılı performansıyla da göz doldurdu. Tiyatro faaliyetleri nedeniyle bir süredir dizilerden uzakta olan Burak Dakak, yeni ve çok önemli bir sınava daha çıkıyor.

Behzat Ç dizisi yeni bölümleri ile Blu TV’ye geliyor. Erdal Beşikçioğlu’nun hikayeyi beğenmesi ve dizide yer almayı kabul etmesinin ardından efsane geri dönüyor. Bu geri dönüşü heyecanını yaşayan milyonlarca izleyici var.

Burak Dakak için yeni bir dizi sınavı ama bu sefer çok farklı! 9

Behzat Ç projesinde kendisine de yer bulan Burak Dakak, unutulmaz dizinin kadrosuna dahil olarak kariyeri adına da önemli bir adım daha attı.

Temmuz ayı içinde dizinin çekimleri başlayacak ve Behzat Ç efsanesi kaldığı yerden devam edecek. Diziye en son Gökçe Eyüboğlu’nun savcı karakteri ile katılacağı ortaya çıkmıştı. Daha önce Canan Ergüder’in canlandırdığı Savcı Esra karakteri çok popüler olmuştu.

Yeni dönemde hem Burak Dakak hem de Gökçe Eyüboğlu bu efsane dizisinin kadrosunda yer alarak izleyicilerin karşısına farklı karakterlerle çıkacak.