Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in Balkan Ninnisi dizisinde yeni oyuncu yeni bir düzen getirecek!

TRT1’in Balkan Ninnisi dizisinde yeni oyuncu yeni bir düzen getirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk iki bölümü ile izleyicilerin kalbini kazanan Balkan Ninnisi dizisi, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekiliyor ve farklı kültürlere sahip insanların bir arada yaşamasının mümkün olduğu gerçeğini de ortaya koyuyor.

Eğlenceli bir hikayesi bulunan, izleyenlerin aynı zamanda duygusal sahnelerle de aşkı hissedebilecekleri Balkan Ninnisi, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Sanat dünyasının usta isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın başrollerinde yer aldığı dizide, öne çıkan iki genç oyuncu ise Emre Bey ve Merih Öztürk oldu.

Balkan Ninnisi dizisinde ayrıca; Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin gibi isimlerde var.

Dizinin üçüncü bölümünde ise hikayeye Erman Saban da katılacak. Makedonyalı olan oyuncu, doğduğu topraklarda bir Türk dizisinde rol almanın heyecanı içinde.

TRT1'in Balkan Ninnisi dizisinde yeni oyuncu yeni bir düzen getirecek! 8

Erman Saban’ı Zafer isimli karakterde üçüncü bölümden itibaren izleyebilirsiniz. Erman Saban, Neriman’ın yıllar önce evi terk eden oğlu ‘Zafer’ rolü ile hikayeye farklı bir hava katmaya geliyor.

Makedonyalı bir kıza aşık olan, ona karşı çıkan dayısı Köfteci Süleyman (Erdal Özyağcılar) ve annesi Neriman’ı (Özlem Türkad) dinlemeyerek aşkı tercih eden Zafer’in yuvayı terk edişi, ailenin unutulmaz dramlarından birisi oldu.

Küçük bir çocuk olarak abisinin evi terk edişine tanık olan ve bunu engelleyemeyen Ertan’da (Emre Bey) da travma yaratan bu üzücü olay, dizinin 3. bölümü ile birlikte hikayede yeni bir açılım olacak.

Makedonya’nın sevilen oyuncularından biri olan Erman Saban, “Balkan Ninnisi”nde rol almakla kalmıyor, diziye her konuda destek oluyor.

Aylar önce başlayan dizinin hazırlık ve prodüksiyon sürecinde, Balkanlar’daki oyuncuların belirlenmesinde aktif olarak görev alan Saban, birlikte rol aldığı oyuncu dostlarına da şive koçluğu yapıyor.

TRT1'in Balkan Ninnisi dizisinde yeni oyuncu yeni bir düzen getirecek! 9

Doğup büyüdüğü toprakların dilini, geleneklerini, adetlerini dizinin yapım ve oyuncu ekibiyle paylaşan Erman Saban, Balkan Ninnisi’nin başarı grafiğini yükseltmek için Üsküp’teki birçok kurum, kuruluş ve dernekle iş birliği yapıyor. Erman Saban’ı önümüzdeki haftalarda yayınlanacak yeni bölümlerde birbirinden ilginç sürpriz olayların perde arkasında izleyeceğiz.