Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka dizisinin gençleri bir harika! Mirac Sezen, Serra Pirinç ve Özgür Foster ile tanışın!

Tozluyaka dizisinin gençleri bir harika! Mirac Sezen, Serra Pirinç ve Özgür Foster ile tanışın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Tozluyaka dizisinde tecrübeli isimler kadar genç oyuncular da öne çıkıyor. Son iki sezonda Kardeşlerim dizisinin benzer bir konsept ile elde ettiği başarının bir benzerini yansıtma iddiasında olan Tozluyaka, yaz döneminin en iyi çıkış yapan işlerinden birisi oldu.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar gibi tecrübeli isimlerin öne çıktığı dizide, genç oyuncular da büyük dikkat çekiyor. Bu isimlerden birisi de Kaan Mirac Sezen oldu. Tozluyaka dizisindeki Ali karakteri ile izlemekte olduğumuz oyuncu ilk projesinde etkili bir çıkış yapma çabası içinde bulunuyor.

Kaan Mirac Sezen, 2002 yılında dünyaya geldi ve Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları bölümünde eğitim gördü ama oyunculuğun İstanbul’da daha hızlı ilerleyen bir meslek olduğunu görünce de Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne geçiş yaptı.

Tozluyaka dizisinin gençleri bir harika! Mirac Sezen, Serra Pirinç ve Özgür Foster ile tanışın! 9

Tozluyaka dizisiyle birlikte de dizi sektörüne adım atan Kaan Mirac Sezen, Ali karakteri ile hayatının en önemli fırsatını elde etti. Tozluyaka dizisinde bulduğu fırsatı iyi değerlendirerek sektöre kendisini göstermeyi hedefleyen oyuncu, Ali karakterinde iyi bir izlenim bıraktı.

Ali’nin güçlü birisi olduğunu ve grup içinde ilk fedakarlığı da Ali’nin yaptığını anlatan oyuncu, “Her kişi ile beraber ilişkisinde farklılık gösteren. Samimi, içten, o kadar da vurdum duymaz, hayta herifin teki” diye konuştu.

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serra Pirinç de yine Tozluyaka dizisinin öne çıkan genç oyuncularından birisi oldu. Kariyerine 2017 yılında Bizim Hikaye dizisindeki Müjde karakteri ile başlayan Serra Pirinç, daha sonra Vuslat dizisinde Ceylan karakterini canlandırmıştı.

Tozluyaka dizisinin gençleri bir harika! Mirac Sezen, Serra Pirinç ve Özgür Foster ile tanışın! 10

Öğrenci Evi isimli dijital dizinin yanı sıra geçen yıl Kağıt Ev isimli televizyon dizisinde de izlediğimiz oyuncu, ayrıca Saklı isimli dizide de Su karakterini canlandırmıştı.

Son yıllarda birbirinden farklı projelerde yer alan Serra Pirinç, Tozluyaka dizisi ile yeniden ekrana dönüş yaptı. Zeyno karakterini canlandıran oyuncu, “Çok cesur, mert bir kız. Arkadaşları için her şeyi yapabilecek birisi. Zaten izledikçe bunu anlayacağız, ilk planda kendisini belli ediyor” açıklamasını yaptı.

Özgür Daniel Foster de yine Tozluyaka dizisinin dikkat çeken genç isimlerinden birisi oldu. 1997 yılında Muğla’da dünyaya gelen genç oyuncu, Ege karakteri ile dizinin önemli isimlerinden birisi haline geldi.

Tozluyaka dizisinin gençleri bir harika! Mirac Sezen, Serra Pirinç ve Özgür Foster ile tanışın! 11

2019 yılında setlere adım atan Özgür Foster; Tek Yürek, Ya İstiklal Ya Ölüm, Aşk 101 gibi dizilerde çeşitli rollerde yer aldı. Bu sezon Annemizi Saklarken isimli dizide Barış olarak da izlediğimiz Özgür Foster, yaz döneminde ise Tozluyaka dizisinin gençleri arasına katıldı.

Özgür Foster, Ege karakterinin maddi zorluklarla karşılaşmayan ve çok iyi imkanlarla büyütülen bir çocuk olduğunu belirtti.