Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz için Maraşlı dizisinin yeri ayrı!..

Burak Deniz için Maraşlı dizisinin yeri ayrı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Maraşlı dizisi ATV ekranlarında geçtiğimiz yıl Ocak ayında izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz’un yer aldığı dizi büyük dikkat çekti.

Ancak sezonda beklenmeyen bir şekilde reytingleri düşmeye başladı. İzleyiciler, dizinin sosyal medyada yapımcı ve kanal tarafından yeterince etkili bir şekilde reklamının yapılmadığını sık sık dile getirdiler.

Dizinin final kararı, izleyenleri derinden üzdü. Ekranda adeta bir fenomen adayı olarak duran Maraşlı dizisi, hakettiği karşılığı bulamadı ve Temmuz ayında ekranlara veda etti.

26 bölüm yayınlanan dizinin erken finali izleyicinin kalbinde adeta bir yara olarak kaldı! Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin muhteşem uyumu unutulmadı.

Görünen o ki Maraşlı dizisi Burak Deniz için de önemli bir yer tutuyor. Ünlü oyuncu Maraşlı dizisinin yönetmeni Arda Sarıgün’ü yeni projesi Kasaba Doktoru’nun setinde ziyaret etti.

Burak Deniz için Maraşlı dizisinin yeri ayrı!.. 8

İnstagram hesabında yakın arkadaşını ziyaretinden fotoğraflar paylaşan oyuncu paylaşımına, ‘Dost ziyareti’ notunu düştü.  Kasaba Doktoru dizisinin oyuncularıyla bir araya gelen Burak Deniz Vildan Atasever’in de aralarında bulunduğu ekiple birlikte  poz verdi.

Burak Deniz için Maraşlı dizisinin yeri ayrı!.. 9

Burak Deniz’in paylaşımları, ‘Vefa çok güzel bir duygu’, ‘Maraşlı’yı bir başka seviyor bu adam, bizim gibi’, ‘Vildan Atasever güzelliği ve Burak Deniz karizması… Şahane fotoğraf’ şeklinde yorumlar aldı. Maraşlı dizisindeki partneri Alina Boz da fotoğraflara kalp emojisi ile yorum yaptı.