Ana sayfa Dizi Haberleri Merak edilen soru nihayet yanıt buldu! Evlilik Hakkında Her Şey final yapıyor!

Merak edilen soru nihayet yanıt buldu! Evlilik Hakkında Her Şey final yapıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin hikayesi çok sevilen ancak reytinglerde istenilen rakamları bir türlü elde edemeyen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in final mi yoksa sezon finali mi yapacağı merak ediliyordu. Yanıt dizinin sosyal medya hesabından verildi.

Salı akşamları Fox TV’de ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi özellikle kadın izleyicilerin favorisi. Aynı akşam yayınlanan en büyük rakibi Üç Kız Kardeş’in aksine güçlü kadın imajını ön plana çıkaran dizi az da olsa kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip.

Ancak hikayesi her ne kadar çok sevilse de Evlilik Hakkında Her Şey reytinglerde bir türlü başarı elde edemedi. Son haftalarda ortalama olan reytingleri iyice düştü. Bu durum da Evlilik Hakkında Her Şey’in önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği konusunda büyük soru işareti vardı.

Bu sorunun yanıtı dizinin kendisinde geldi. Evlilik Hakkında Her Şey’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda bölüm tanıtımı “Bebeğin babası Efe mi? #EvlilikHakkındaHerŞey’in büyük finaline son 2 bölüm!” cümlesiyle paylaşıldı. Yani anlaşıldığı üzere Evlilik hakkında Her Şey çok yakında final yapıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dün akşam 31. bölümüyle ekrandaydı. Son haftalarda reytingleri iyice düşen dizinin dün akşamki reyting puanları yine 2 bandındaydı. Dizi tüm izleyicilerde 15, AB ve ABC1’de ise 11. sırada yer aldı.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Barış Kılıç’ın başrolünde oynadıkları diziden ayrılanlar da oldu yeni gelenler de. Diziye yeni bir yön verilmeye çalışılırken, düşen reytingleri tam anlamıyla toparlamak pek mümkün olmadı.

Giderek düşen reytingleri toplamak için dizinin başrol oyuncularından Yiğit Kirazcı ve Sarp Apak diziden ayrılmıştı. Zaman atlaması yaşanan hikayeyi daha heyecanlı hale getirmek için senaristler çaba veriyordu ancak başarılı olunamadı.