Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ile Hande Erçel yedi yıl sonra yeniden dizide buluşunca büyük değişim de ortaya çıktı!

Burak Deniz ile Hande Erçel yedi yıl sonra yeniden dizide buluşunca büyük değişim de ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Burak Deniz, Bambaşka Biri dizisi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Hande Erçel ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, etkileyici oyunculuk performansıyla da sosyal medyada hayranlarından büyük destek buluyor.

Bambaşka Biri dizisinde partneri Hande Erçel’in eleştirilerin hedefi olduğu bir süreçte Burak Deniz’in ona yönelik olarak güzel sözleri ve güçlü desteği de dikkatlerden kaçmıyor.

Burak Deniz, partneri ile çok iyi bir iletişimleri olduğunu ve sette çok iyi bir çalışma ortamı oluşturduklarını söylemeyi de ihmal etmiyor.

Hande Erçel’e yönelik olarak eleştiriler konusunda sıklıkla sorular sorulmasına rağmen tavrını bozmayan ve Hande Erçel’e desteğini her fırsatta dile getiren bir pozisyonda bulunuyor.

Sette çalışmaların çok iyi gittiğini açıklayan oyuncu, “Güzel gidiyor. Şu anda 10. bölüme gireceğiz, çok sıkı ve çok yoğun çalışıyoruz. Ancak keyifler yerinde her şey güzel gidiyor” dedi.

Par10tneri Hande Erçel ile 7 yıl önce Aşk Laftan Anlamaz dizisinde yer aldıklarını hatırlatan oyuncu, kendilerinde önemli değişiklikler olduğunu fark ettiklerini de söyledi.

Bu değişiklikler ile ilgili konuşan Burak Deniz, “Büyümüşüz. Fikren de öyle, yüzümüz de oturdu” dedi.

Partneri gibi birçok oyuncunun da kendisinin de eleştirildiğini hatırlatan Burak Deniz, yapabilecekleri bir şey olmadığını söyledi.

Şahmaran dizisinde de yer alan ve farklı karakterleri kısa sürede canlandırmak gibi bir zorlukla yüzleşen Burak Deniz, bir oyuncu koçu ile çalıştığını da ifade etti.

Oyuncu, “Başlarda zor oluyor bir oyuncu koçumuz oldu. Sonra yönetmen ile senaristimiz ile görüşüp bir yere getirdik. Dizi sürecinde 6 gün boyunca 12 saatten bunu gerçekleştirdiğiniz zaman bir yerden sonra dönüyorsunuz, çok büyük bir sıkıntı olmuyor” dedi.

6 günlük yoğun çalışmalar ve zorluklar ile ilgili sorularla karşılaşan Burak Deniz, şöyle konuştu:

“Bittiğin anlar tabii ki oluyor ama işine bir şekilde devam ediyorsun. O otomatik olarak devreye giren bir enerji oluyor. Güzel ve keyifli gidiyor, her şey yolunda…”