Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’yı hiç böyle görmediniz! Şahmaran setinden birlikte ilk fotoğraf!

Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’yı hiç böyle görmediniz! Şahmaran setinden birlikte ilk fotoğraf!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz ikilisini bir araya getiren Şahmaran adlı dizinin ilk sezonunun çekimleri geçtiğimiz yılın Eylül ayında yapıldı.

Netflix’de yayınlanacak dizinin daha ilk sezonu ekrana gelmeden ikinci sezonunun çekileceği ortaya çıkmıştı. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, bu özel proje ile ilgili pek ayrıntı vermiyorlar. Sürprizi kaçmasın diye ağızlarını sıkı tutan oyuncuların bu tavrı da diziye olan merakı arttırıyor.

1 Temmuz 1992 doğumlu oyuncu Serenay Sarıkaya 30 yaşına bastı. Burak Deniz, rol arkadaşının doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı.

Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya'yı hiç böyle görmediniz! Şahmaran setinden birlikte ilk fotoğraf! 115

İki oyuncunun da ‘Adana Business’ yazılı tshirtleri dikkatlerden kaçmadı. Fotoğrafın, çekimleri Adana’da gerçekleşen Şahmaran’ın setinden olduğu anlaşılıyor. Serenay Sarıkaya fotoğrafı kendi instagram hesabına da taşıdı.

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, yönetmenliğini Umur Turagay’ın, senaristliğini Pınar Bulut’un üstlendiği Şahmaran dizisinin 2. sezonunun çekimleri de Adana’da yapılacak.

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir davette 2. sezon çekimlerinin yaz aylarında gerçekleşeceğini belirterek, Adana’nın sıcakları nedeniyle zor anların yaşanacağının altını çizmişti.

Netflix’ten henüz bir açıklama yapılmasada dizinin yayın tarihi merakla bekleniyor. Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisinin Ekim veya Kasım aylarında yayınlanacağını belirtti.