Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’lu Terzi’nin kadrosuna bomba gibi bir isim katıldı!

Çağatay Ulusoy’lu Terzi’nin kadrosuna bomba gibi bir isim katıldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı ve duyurulduğu ilk günden bu yana büyük heyecan yaratan Terzi dizisinin ilk sezon çekimleri sona erdi. Dizinin ikinci sezonunun çekimlerine çok kısa süre içerisinde başlanacak. Netflix’te yayınlancak dizinin oyuncunun kadrosuna bomba gibi bir ismin katıldığı öğrenildi.

Büyük aksiliklerle başlayan ancak tüm sorunlar çözüldükten sonra çekimlerine başlanan Terzi dizisinin ilk sezon çekimi bir süre önce tamamlanmıştı. OGM Pictures’ın yapımcılığında çekilen dizinin ikinci sezon çekimlerine de çok kısa süre içerisinde başlanacak. Dizinin ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna ekran dünyasının en iddialı isimlerinden Berrak Tüzünataç’ın dahil olduğu öğrenildi.

Uzun süredir dizilerde yer almayan Berrak Tüzünataç, ekranlara en son Kurşun dizisi ile gelmişti. 2019 yılında Fox TV’de yayınlanan dizi, sadece altı bölüm sürmüştü. 2005 yılında ilk olarak Organize İşler filmi ile setlere adım atan oyuncu, pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştı.

Çağatay Ulusoy’lu Terzi’nin kadrosuna bomba gibi bir isim katıldı! 7

Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönen Berrak Tüzünataç’ın, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Netflix dizisi Terzi’de rol alacağı öğrenildi. Tüzünataç’ın dizide canlandıracağı rolle ilgili henüz bir bilgi yok.

Bu arada Berrak Tüzünataç’ın adı önümüzdeki kış sezonunda Kanal D’de yayınlanacak Hayallerim, Babam ve Sen dizisiyle anılıyor. Focus Film imzalı dizide Berrak Tüzünataç, Ozan Dolunay ile başrolde oynayacak. Hayallerim, Babam ve Sen dizisinde Ozan Dolunay bir sosyal medya fenomenine, Berrak Tüzünataç da onun menajerine hayat verecek. Dizinin ağustos ayı sonunda ekrana gelmesi bekleniyor.

Terzi dizisinin ikinci sezon çekimlerinin, temmuz ayında başlaması ve yaz bitmeden de tamamlanması planlanıyor. Dizinin yayınlanması ise 2023 yılını bulacak. Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği Terzi dizisi Netflix’te üç sezonun garantisini aldı, anlaşmayı imzaladı. Netflix için çok sıra dışı olan bu anlaşmaya göre Terzi üç sezon bir kerede çekilecek.