Ana sayfa Sosyal Medya İlk bölümüyle reytinglerde sınıfta kalan Ah Nerede’nin işi çok zor!

İlk bölümüyle reytinglerde sınıfta kalan Ah Nerede’nin işi çok zor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Ah Nerede’nin uyarlaması olan aynı isimli Star TV dizisi ilk bölümüyle reytinglerde büyük hayal kırıklığı yaşadı. İlk bölümün ardından yapılan yorumlara bakılırsa Ah Nerede’nin işi oldukça zor görünüyor.

Başrollerini Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’ın paylaştığı efsane film Ah Nerede’nin dizi versiyonu 45 yıl sonra Star TV için çekildi. Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölümü 1 Temmuz Cuma akşamı ekrana geldi. Ancak ilk bölüm reytinglerde bir hayli kötü sonuç aldı.

Tüm kişiler kategorisinde altıncı sırada yer alan dizi, AB’de ise günü onuncu sırada bitirdi. ABC1’de ise dokuzunculuk elde edildi. Her ne kadar önümüzdeki haftalarda dizinin reytinglerini yükseltmesini beklense de sosyal medyadaki yorumlar izleyicinin diziden beklentisinin ne kadar yüksek olduğunu ve beklediklerini bulamadıklarını dile getiriyor.

İlk bölümüyle reytinglerde sınıfta kalan Ah Nerede’nin işi çok zor! 10

Ah Nerede’nin yarattığı hayal kırıklığının en önemli sebebi izleyicilerin oyuncuları, orijinal yapımdaki Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’la karşılaştırması. Her ikisi de Türk sinemasının efsane ismi olan bu oyuncular karşısında genç isimler Oktay Çubuk ve Nil Keser, izleyiciler tarafından çok vasat bulundu. Dizide en çok Hulusi Kentmen’in rolünü canlandıran Tarık Pabuçcuoğlu’nun performansı beklentileri karşıladı.

Yeni versiyon Ah Nerede’nin oyuncu kadrosunda çok dikkat çeken isimler var. Tarık Pabuççuoğlu , Ayşe Kökçü, Derya Alabora , Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Batuhan Sert, Asena Keskinci, Ahsen Türkyılmaz gibi önemli oyuncular ile anlaşmalar yapıldı.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’ in oturduğu, proje tasarımını Kübra Sülün ve Meryem Demirli’nin uyarladığı, hikayesi Orhan Aksoy’a, orjinal film senaryosu Sadık Şendil’e ait, Suavi Doğan ve 10. Ev Yapım imzalı Star ‘ın yeni dizisi Ah Nerede’nin ikinci bölümü 8 Temmuz Cuma akşamı yayınlanacak.

Dizinin orijinal halini unutamayan izleyiciler tarafından yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

İlk bölümüyle reytinglerde sınıfta kalan Ah Nerede’nin işi çok zor! 11 İlk bölümüyle reytinglerde sınıfta kalan Ah Nerede’nin işi çok zor! 12 İlk bölümüyle reytinglerde sınıfta kalan Ah Nerede’nin işi çok zor! 13