Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz sosyal medyada aşka geldi. Oyuncu sevgilisiyle pozunu paylaştı!..

Burak Deniz sosyal medyada aşka geldi. Oyuncu sevgilisiyle pozunu paylaştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Burak Deniz ile ünlü manken Didem Soydan ilişkilerine ikinci şansı verdi. Ünlü çift yeniden birlikte.

Yaklaşık bir yıllık aşklarını geçtiğimiz aylarda sonlandıran Didem Soydan ve Burak Deniz çiftinin, ünlü mankenin sosyal medya hesabından paylaştığı iddiaları pozları nedeniyle ayrıldığı ileri sürülmüştü.

Ancak iki ünlü isim de bu haberleri yalanlamış; Didem Soydan o dönem yaptığı açıklamada; “Burak ile ayrılığımızın sebebinin benim sosyal medyadan yaptığını paylaşımlardan kaynaklandığı haberleri yapıldı. Bunlar kesinlikle yalan. Kendisinin de dediği gibi. Biz o kadar geri kafalı insanlar değiliz. Özel hayatımızı konuşmuyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Burak Deniz sosyal medyada aşka geldi. Oyuncu sevgilisiyle pozunu paylaştı!.. 7

Yeniden birlikte olan ikiliden sosyal medyada ilk poz geldi. Yakışıklı oyuncu, sevgilisi Didem Soydan ile selfie çektikleri sırada fotoğraflandıkları anı paylaştı. Deniz’in kelebek emojisi koyduğu paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Şimdilerde birliktelikleri devam eden ünlü çiftin mutlulukları hayranlarını da mest etti. Geçtiğimiz günlerde  Didem Soydan ile Burak Deniz, ünlü mankenin Nişantaşı’ndaki evinin önünde görüntülenmişti. Deniz, muhabirlerin “Barıştınız mı?” sorusuna “Gördüğünüz gibi” yanıtını vermişti.